ΚΟΣΜΟΣ

Μαγαζάτορας δεν άφησε 6χρονη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα γιατί δεν ήταν πελάτης

Εξοργίστηκε ο πατέρας, επιμένει ο ιδιοκτήτης

Σε δύσκολη θέση ήρθε ένας πατέρας που χρειάστηκε να πάει την κόρη του σε τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της.

Το πρωί της Κυριακής 28/10 ο Ryan Jones βρέθηκε με την 6χρονη κόρη του Lacey στο Γκλούσεστερ της Αγγλίας. Κάποια στιγμή το κορίτσι χρειάστηκε να επισκεφθεί τουαλέτα και από τη στιγμή που στην περιοχή δεν υπήρχαν δημόσιες τουαλέτες, επισκέφθηκε ένα σαντουιτσάδικο που ήταν ανοιχτό. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του David Purchase δεν επέτρεψε στο κοριτσάκι να πάει στη μια και μοναδική τουαλέτα που διέθετε το μαγαζί του λέγοντας πως προορίζεται για χρήση μόνο από τους πελάτες.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον πατέρα που αναγκάστηκε να αγοράσει έναν καφέ ώστε να μπορέσει η κόρη του να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

«Μου είπε ότι είναι μόνο για πελάτες. Του εξήγησα πως είναι για την κόρη μου και όχι για μένα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αν ήταν για μένα θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί του, αλλά εδώ πρόκειται για ένα 6χρονο, τι να έκανε; Είτε θα λέρωνε τα ρούχα της ή θα έπρεπε να ψάξουμε αλλού για τουαλέτα», ανέφερε ο πατέρας στο Gloucestershire Live.

Ο ιδιοκτήτης, από την πλευρά του, υποστήριξε πως δεν είναι υποχρεωμένος να προσφέρει προς δωρεάν χρήση την τουαλέτα του μαγαζιού του και πως θα πρέπει ο δήμος να φροντίσει ώστε να δημιουργήσει δημόσιες τουαλέτες για να εξυπηρετείται ο κόσμος.

«Πρόκειται για μια κατάσταση την οποία θα πρέπει να φροντίσει ο δήμος, δημιουργώντας εγκαταστάσεις. Δεν νομίζω πως πρέπει να είναι δική μου ευθύνη για το πώς θα αντιμετωπιστεί αυτό το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ουκ ολίγες φορές επισκέπτες προκάλεσαν φθορές στην τουαλέτα.

«Το μαγαζί διαθέτει μια τουαλέτα που προορίζεται για χρήση από το προσωπικό και τους πελάτες. Δεν έχω εγκαταστάσεις τέτοιες ώστε να μπορώ να τις διαθέσω στο κοινό. Δεν προσφέρω δημόσια υπηρεσία. Έχω μια μικρή επιχείρηση που τυχαίνει να είναι ανοιχτή και την Κυριακή. Έχω επιτρέψει ανθρώπους να τη χρησιμοποιήσουν γιατί βρίσκονταν σε απόγνωση και έχω εμποδίσει ανθρώπους λόγω της νοοτροπίας τους. Οι επισκέπτες δεν προσέχουν την εγκατάσταση όπως οι πελάτες που έχουν ψωνίσει από το μαγαζί», κατέληξε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact