ΕΛΛΑΔΑ

Μακάβρια αποκάλυψη Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είχε μεταφέρει μόνος του τα όργανα της μικρής Ίριδας στα Ιωάννινα, προκειμένου να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας.

Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών με τα ερωτήματα και τις εικασίες να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, μετέφερε τα όργανα της Ίριδας (μέσα σε κουβά) προκειμένου να φτάσουν στα Γιάννενα. Τραγικό!

Μετά τον θάνατο του κοριτσιού κι επειδή η οικογένεια ήταν σε δικαστική διαμάχη για την απώλεια της Μαλένας όπου είχε κάνει μηνύσεις την υπόθεση είχε αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ωστόσο επειδή δεν υπήρχε δρομολόγιο για τα Γιάννενα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου της Ίριδας, ο ίδιος ο πατέρας μετέφερε τα όργανα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε τα όργανα με το φορτηγό του. Ο πατέρας πήρε άδεια από τις αστυνομικές αρχές της πόλης για να φτάσουν τα όργανα στα Γιάννενα.

Τα όργανα της Ίριδας εξετάστηκαν από την αρμόδια παθολογοανατόμο. Εκείνη μάλιστα έβγαλε το πόρισμα για «αγενεσία φλεβόκομβου» την οποία θεώρησε ως αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Τα ερωτήματα μάλιστα που γεννώνται και πάλι είναι πολλά. Πώς τα όργανα του παιδιού μεταφέρθηκαν σε φορτηγό από τον ίδιο τον πατέρα και κατά πόσο αυτό ήταν ασφαλές αφού θα μπορούσαν να προκύψουν αλλοιώσεις ή ακόμη και κάποιο ατύχημα.

Ακόμη, πώς θα μπορούσε η αρμόδια παθολογοανατόμος να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα την στιγμή που είχε απέναντί της τον τραγικό πατέρα που ζητούσε απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact