ΕΛΛΑΔΑ

Μακάβρια αποκάλυψη Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα είχε μεταφέρει μόνος του τα όργανα της μικρής Ίριδας στα Ιωάννινα, προκειμένου να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας.

Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών με τα ερωτήματα και τις εικασίες να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, μετέφερε τα όργανα της Ίριδας (μέσα σε κουβά) προκειμένου να φτάσουν στα Γιάννενα. Τραγικό!

Μετά τον θάνατο του κοριτσιού κι επειδή η οικογένεια ήταν σε δικαστική διαμάχη για την απώλεια της Μαλένας όπου είχε κάνει μηνύσεις την υπόθεση είχε αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ωστόσο επειδή δεν υπήρχε δρομολόγιο για τα Γιάννενα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου της Ίριδας, ο ίδιος ο πατέρας μετέφερε τα όργανα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε τα όργανα με το φορτηγό του. Ο πατέρας πήρε άδεια από τις αστυνομικές αρχές της πόλης για να φτάσουν τα όργανα στα Γιάννενα.

Τα όργανα της Ίριδας εξετάστηκαν από την αρμόδια παθολογοανατόμο. Εκείνη μάλιστα έβγαλε το πόρισμα για «αγενεσία φλεβόκομβου» την οποία θεώρησε ως αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Τα ερωτήματα μάλιστα που γεννώνται και πάλι είναι πολλά. Πώς τα όργανα του παιδιού μεταφέρθηκαν σε φορτηγό από τον ίδιο τον πατέρα και κατά πόσο αυτό ήταν ασφαλές αφού θα μπορούσαν να προκύψουν αλλοιώσεις ή ακόμη και κάποιο ατύχημα.

Ακόμη, πώς θα μπορούσε η αρμόδια παθολογοανατόμος να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα την στιγμή που είχε απέναντί της τον τραγικό πατέρα που ζητούσε απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact