ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαρία Μενούνος: Μιλά για τον παραμυθένιο γάμο της, τις εξωσωματικές και τον όγκο στο κεφάλι | Photos

Η Μαρία Μενούνος είναι μία από τις Ελληνίδες γυναίκες που έχουν καταφέρει να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Η σκληρή δουλειά, το πείσμα και η επιμονή της αποτελούν τα χαρακτηριστικά που την βοήθησαν να πετύχει τους στόχους της. Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο Άκοβο Αρκαδίας τον επί 21 χρόνια σύντροφό της, Kevin Undergaro, κάνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα πραγματικότητα. Ο παραδοσιακός, ελληνικός γάμος ήταν κάτι που ήθελαν πολύ οι γονείς της και εκείνη δεν γινόταν να τους χαλάσει το χατήρι.

Η Μαρία έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και μίλησε για τον παραμυθένιο γάμο της, τον σύζυγό της, την καριέρα της, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της αλλά και την περιπέτεια που είχε με την δική της υγεία το 2017. Όσον αφορά το γάμο της στην Ελλάδα, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Το νυφικό μου πραγματικά το ερωτεύτηκα, ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει μέχρι σήμερα, ήταν όλο ζωγραφισμένο στο χέρι. Έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη στον κουμπάρο μου, Σωτήρη, και στον μπαμπά μου που οργάνωσαν τα πάντα για εμένα. Ακούγεται αστείο το ότι δύο άντρες κατάφεραν να ετοιμάσουν ένα γάμο που ξεπέρασε την μεγαλύτερη προσδοκία μου».

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την Μαρία, καθώς το ένα χτύπημα της ζωής διαδεχόταν το άλλο. Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Άντζελες».

Λίγο καιρό μετά, η Μαρία διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο πλέον πιστεύει πως για κάποιο λόγο έγινε και αυτό: «Ειλικρινά πλέον πιστεύω ότι ήταν δώρου Θεού. Έπρεπε να αλλάξω την ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη και ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά μου».

Ένα από τα όνειρά της είναι να αποκτήσει παιδιά. Πριν διαγνωστεί με τον όγκο, είχε ξεκινήσει μαζί με τον Kevin διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης: «Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας».

Πηγή: tlife.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact