ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαριάντα Πιερίδη: Έχασα 18 κιλά σε έναν μήνα

Η Μαριάντα Πιερίδη πέντε μήνες μετά την γέννηση του γιου της, εξομολογείται στην τελευταία της συνέντευξη, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον σύζυγό της Νέστορα Φωτιάδη, τη στροφή στην καριέρα της και το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πριν πέντε μήνες έφερε στον κόσμο λίγο πρόωρα, τον γιο, της η Μαριάντας Πιερίδη. Έκτοτε, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της, ενώ όταν τον πρωτοαντίκρυσε ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της.

Για τη σχέση της με τον άντρα της και τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν η Μαριάντα δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ορμόνες των γυναικών αυξάνονται ιδιαίτερα επηρεάζοντας και την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι πως χάθηκαν οι ισορροπίες μας με τον Νέστορα. Είμαστε τόσο αφοσιωμένοι όμως στον μικρό, που ειλικρινά έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι γίνεται στην προσωπική μας ζωή. Άλλωστε ο μπέμπης μας είναι μόλις πέντε μηνών και είμαστε και οι δύο από πάνω του. Δεν σκέφτομαι τον χωρισμό. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι πάνω από οτιδήποτε.”

Αναφορικά με τη στροφή στην καριέρα της η Μαριάντα Πιερίδη ξεκαθάρισε ότι ακόμα τραγουδά, απλά κάνει πιο προσεκτικά επιλεγμένες εμφανίσεις πλέον. “Αυτή την περίοδο όμως έχω καταπιαστεί με κάτι εντελώς διαφορετικό συνδυάζοντας πράγματα που πάντα με ενδιέφεραν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη μόδα. Κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι μου πρότειναν να αναλάβω την προώθηση μέσω των social media της εταιρείας τους.”

Είναι πολύ καινούριο για μένα να κάνω μια πρωινή δουλειά, αλλά μ’ ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί μου δίνει την ευκαιρία να αναδείξω μια πτυχή του εαυτού μου που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να καλλιεργήσω και επαγγελματικά.
Όσο για το πώς επανήλθε το κορμί της στην προηγούμενη εικόνα της η Μαριάντα έδωσε τις εξής οδηγίες: “Έτρωγα πολύ συντηρητικά. Τους πρώτους δύο μήνες που θήλαζα, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δίαιτα ξεκίνησα μετά. Έτρωγα κυρίως ψητό κοτόπουλο με πολλές σαλάτες και φρούτα. Ανά δέκα ημέρες έκανα ολική αποτοξίνωση πίνοντας μόνο χυμούς και τρώγοντας λαχανικά.”

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δε σταμάτησα να γυμνάζομαι. Έχεις ανάγκη το γυμναστήριο όταν θέλεις να αποκτήσεις καλή φυσική κατάσταση. Είναι τρόπος ζωής.

Πηγή: ladylike.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact