ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία-σοκ στη δίκη της μικρής Αννυ: Κάναμε χρήση ναρκωτικών μπροστά της

Συνεχίστηκε σήμερα (14/9) η δίκη για τη δολοφονία και την αποτρόπαια εξαφάνιση του πτώματος της μικρής Άννυ, τον Απρίλιο του 2015.

Η γιαγιά της τετράχρονης ξεκίνησε την κατάθεσή της λέγοντας ότι ακόμα δεν πιστεύει τι έχει έχει συμβεί, ενώ υποστήριξε πως ο γιος της αγαπούσε και φρόντιζε τη μικρή.

«Εγώ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Άλλαζε τις πάνες. Ήταν όλη μέρα μαζί του. Ακόμα περιμένω να μου πει ότι δεν είναι αλήθεια».

Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο γιος της έκανε χρήση ναρκωτικών

«Είμαι στην Ελλάδα 20 χρόνια. Ο γιος μου ήρθε λίγο πιο μετά. Ποτέ δεν τον έχω δει να μαλώνει με φίλους του. Με κανέναν. Όταν κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Τότε κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά. Δεν ξέρω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι. Δεν είχαμε καλή σχέση. Από τότε που ήταν με τη γυναίκα του δεν είχαμε σχέσεις. Δεν τους έβλεπα. Δεν τον έβλεπα τακτικά. Ξέρω ότι είπε δουλέψει σερβιτόρος σε γάμους και βαφτίσια. Εκείνη την περίοδο δεν ξέρω που εργαζόταν. Δεν με άφηνε να μπαίνω στη ζωή του. Δε με άφηναν να ρωτάω πολλά. Δεν ξέρω τους φίλους του. Εκ των υστέρων είδα ότι έκανε παρέα με τον Νικολάι. Σπάνια πήγαινα στο σπίτι τους. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο Πήγαινα μια φορά στους 3 μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω».

H γιαγιά του θύματος κλήθηκε να ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα που κράτησε την Άννυ πριν από την αποτρόπαια δολοφονία. Όπως ανέφερε σήμερα στο δικαστήριο κράτησε το παιδί για τέσσερις, πέντε ημέρες, διότι η μάνα του είχε πάει στη Γερμανία.

«Ο Σάββας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε μπορείς να έρθεις λίγο να πάρεις το παιδί διότι έχω μια δουλειά. Η Άννυ έμεινε μαζί μου τέσσερις πέντε ημέρες. Αυτό έγινε ένα μήνα πριν από το Πάσχα του 2015».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η μικρή ήταν με τον πατέρας της και δεν μίλησε ξανά μαζί της.

«Είχαμε μαλώσει και ο Σάββας δε μου σήκωνε τηλέφωνο, δεν μίλησα ξανά με Άννυ. Μια φορά μου είπε ότι κοιμάται. Μια άλλη μετά το Πάσχα μου είπε στο τηλέφωνο ότι είμαστε Βουλγαρία. Μετά μου είπε η Άννυ χάθηκε, κοιμόμουν άνοιξε την πόρτα και έφυγε».

Στη συνέχεια τόνισε για άλλη μια φορά πως ο γιος της αγαπούσε τη μικρή.

«Αυτός την κοίταγε στα μάτια του, την πήγαινε βόλτα, την τάιζε την είχε σαν πριγκίπισσα. Η μάνα της καμάρωνε για αυτό», ανέφερε.

Παράλληλα τόνισε πως ο γιος της ήθελε να αναγνωρίσει τη μικρή: Ο γιος μου την αγάπησε τη Δήμητρα. Εγώ είχα πει πράγματα για το παιδί. Ότι μπορεί να μην είναι δικό του και τσακωθήκαμε. Έδωσα σαν γονιός συμβουλή ότι δεν είναι έτοιμοι για παιδί. Δεν είχαν χρήματα, ούτε εγώ. Μετά ο γιος μου ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί, αλλά δεν ήθελε η Δήμητρα γιατί έπαιρνε κάποιο επίδομα. Όταν είχε πάει στη Βουλγαρία ο Σάββας με τη μικρή, είχε μείνει μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο. Ο ξενοδόχος είπε στη γιαγιά του Σάββα ότι δεν έχει δει πιο χαζομπαμπά.

Κάναμε χρήση μπροστά στην Άννυ

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ένας φίλος του Νικολάι, ο οποίος ανέφερε πως οι κατηγορούμενοι και ο ίδιος έκαναν χρήση ναρκωτικών μπροστά στην Άννυ, στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

«Είχα πάει μια φορά στη Μιχάηλ Βόδα, με είχε καλέσει ο Νικολάι. Στο σπίτι κάναμε χρήση και ήταν και Άννυ εκεί και το έβλεπε. Είδα κάποιο μάλωμα, είπε το κοριτσάκι ότι θέλει να πάει στη γιαγιά της και την μάλωσε ο Σάββας…», ανέφερε ο μάρτυρας, προκαλώντας σοκ στο ακροατήριο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact