ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυρίες από την έκρηξη στη Ν. Υόρκη: Ηταν σαν να χτύπησε ένας κεραυνός το κτίριο

Ο φόβος των κατοίκων της Νέας Υόρκης «ξύπνησε», μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μανχάταν.

Πρόκειται για περιοχή γεμάτη εστιατόρια, σταθμούς του μετρό, καταστήματα, επιχειρήσεις και γκαλερί, ενώ έχει και κτίρια με κατοικίες.

«Ενιωσα μία ισχυρή έκρηξη και ήταν σαν να χτύπησε ένας κεραυνός το κτίριο. Ταρακουνήθηκε το έδαφος», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο CNN, ο οποίος δειπνούσε όταν έγινε η έκρηξη. «Ολοι έτρεξαν έξω από το εστιατόριο, στον δρόμο. Ολη η πόλη ήταν στον δρόμο», πρόσθεσε.

«Φοβάμαι. Περνάω από αυτόν τον δρόμο κάθε ημέρα. Είναι η γειτονικά μου. Είναι το κέντρο της πόλης», παραδέχθηκε ο άνδρας.

«Είδαμε ξαφνικά μία λάμψη, ακούσαμε ουρλιαχτά και είδαμε πολύ καπνό», είπε άλλος κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο BBC. «Δεν μπορούσα να δω ακριβώς τι συνέβη από το σημείο που στεκόμουν, αλλά είδα δύο διαλυμένα αυτοκίνητα», πρόσθεσε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact