ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάσκες made in…Τουρκία μοίρασε η ελληνική Βουλή στους βουλευτές!

Μάσκες made in Turkey έδωσε η ελληνική Βουλή στους βουλευτές! Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δόθηκαν από τις υπηρεσίες της Βουλής οι νέες μάσκες υψηλής προστασίας σε κάθε βουλευτή.

Όμως αλγεινή εντύπωση προκλήθηκε από το ότι οι μάσκες είχαν κατασκευαστεί στην Τουρκία του Ερντογάν!

Υπενθυμίζεται ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης είπε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάει στην… Τουρκία («επειδή έχετε πείρα στα μνημόνια, να πάτε στην Τουρκία όπου μαζεύονται ήδη τα οικονομικά σύννεφα», είπε). Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης του ζήτησε να ανακαλέσει αλλά δεν το έκανε.
Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου περιχαρής είχε ανακοινώσεις ότι θα δοθούν 10 μάσκες σε κάθε μέλος του κοινοβουλίου!.

«Να σας γνωρίσω, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής έχουν κατασκευαστεί νέες μάσκες ασφαλείας κατά της πανδημίας και έχουν σταλεί στα κόμματα. Είναι περίπου, νομίζω, τουλάχιστον δέκα για κάθε συνάδελφο», είπε. Ακολούθησε δε διάλογος με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μπούμπα που σημείωσε «καλές οι μάσκες, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πέσουν οι μάσκες, να πούμε κάποιες αλήθειες που πονάνε. Πρέπει να δούμε κατάματα την ελληνική κοινωνία». Και ο Χ. Αθανασίου απάντησε: «πάντοτε στο κοινοβούλιο αυτό αλήθειες λέμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατρείο της Βουλής διενήργησε μειοδοτικό διαγωνισμό για 5.000 μάσκες. Το συνολικό κόστος ήταν 1.000 ευρώ, ενώ το κουτί είχε την σφραγίδα γερμανικής εταιρείας και πιστοποίηση ότι είναι προϊόν χώρας της ΕΕ. Όμως από κάτω είχε σφραγίδα ότι το εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη!

«Θα έχω το στίγμα ότι ενίσχυσα την Τουρκία με 1.000 ευρώ», σχολίασε δεικτικά ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

(Newsbreak.gr)

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact