ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Masterchef 5: Οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στα επόμενα επεισόδια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη βδομάδα των οντισιόν στο Masterchef 5, όπου έξι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τις ποδιές τους και ακόμη δεκαπέντε έχουν πάρει το εισιτήριό τους για το bootcamp.

Η “μάχη” για την ποδιά συνεχίζεται με ακόμη περισσότερους διαγωνιζόμενους, που θα φτιάξουν το πιάτο της ζωής τους για μια θέση στο Masterchef 5, τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (01/2) θα δούμε τους υποψήφιους ξανά σε τετράδες, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί, ενώ δεν θα λείψουν τα ευτράπελα, οι αστοχίες και τα λάθη, που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης του Masterchef 5, καθώς προστίθεται μία ακόμη μέρα στο υπάρχον πρόγραμμα του Star.

Έτσι, πλέον, οι αγαπημένοι μας Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα μας υποδέχονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Τι λένε οι κριτές για τις φετινές αλλαγές

Το MasterChef ξεκίνησε δυναμικά για 5η σεζόν στο Star, με το κοινό να ανυπομονεί να δει τι νέο μας επιφυλάσσει ο φετινός διαγωνισμός. Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα των auditions και μίλησε με τους κριτές, οι οποίοι μας έδωσαν μια «γεύση» από όσα έχουν συμβεί.

«Φέτος για πρώτη φορά μπορείς αν αποσπάσεις τρία ναι, να πάρεις την ποδιά και να περάσεις απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Τα παιδιά δεν το περίμεναν και μας εκμυστηρεύτηκαν ότι αν το ήξεραν θα ερχόντουσαν με άλλο πιάτο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πιο αυστηρός εκ των κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχουν ανταποκριθεί όλοι στις αλλαγές, και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα. Τα κριτήρια είναι ίδια: θέλουμε να δούμε την τεχνική τους, δημιουργικά πιάτα και φυσικά την προσωπικότητά τους» είπε ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης.

Όσο για το αν θα δούμε μια γυναίκα MasterChef φέτος απαντά: «Οι πιθανότητες είναι μισές- μισές. Οι γυναίκες που έχουμε δει, στο σύνολό τους, είναι πολύ καλές». Ακόμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως η σημαντικότερη αλλαγή που θα υπάρξει φέτος είναι ότι δε θα χωριστούν οι παίκτες σε ομάδες: «Πράγμα που σημαίνει ότι δε θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς ως μέντορας. Πολύ σημαντικό αυτό», δήλωσε χιουμοριστικά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact