ΕΛΛΑΔΑ

Ματίνα Παγώνη για εμβόλιο: «Ναι μεν δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά…»

Το μέλος της κρατικής Επιτροπής και Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε τα εξής, ερωτηθείσα στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», αν τα εμβόλια θα γίνουν υποχρεωτικά σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη άρνηση:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι σωστό. Ο καθένας πρέπει να ενημερωθεί και θα πρέπει να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης.

Με το ζόρι δεν μπορεί σε κάποιον άνθρωπο να του επιβάλλεις τι θα κάνει, τι θεραπεία θα κάνει και γιατί πρέπει να την πάρει.

Τον ενημερώνεις, τον πείθεις με τα επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν (σ.σ. ποιά ακριβώς επιστημονικά δεδομένα αυτά πριν που έλεγαν όχι στην μάσκα και στα εμβόλια ταχείας έγκρισης ή τα καινούρια;) και αυτός αποφασίζει.

Καλά τα είπε η κα Παγώνη; Για να δούμε τι ειπώθηκε στην συνέχεια:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Υπάρχουν όμως διάφοροι παράπλευροι τρόποι και έχουν ακουστεί ιδιαιτέρως στο διαδίκτυο πάρα πολλοί από αυτούς, όπως το ότι δεν θα μπορείς να ταξιδέψεις αν δεν έχει κάνεις το συγκεκριμένο εμβόλιο και αν δεν έχεις την βεβαίωση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κας ΠΑΓΩΝΗ: Σωστό δεν είναι αυτό;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι μεν λοιπόν δεν υποχρεώνεις κανέναν να κάνει το εμβόλιο, αλλά άμα τους λες συνεχώς δεν θα μπορείς να κάνεις αυτό, δεν θα μπορεί να κάνεις εκείνο…

Κα ΠΑΓΩΝΗ: Βεβαίως εμμέσως αναγκάζεται να το κάνει. Διότι, όταν μπει σε ένα αεροπλάνο και καθίσει με εσάς και μένα δίπλα, μεταδίδει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός, εγώ και εσείς δεν χρωστάμε τίποτα να έχουμε δίπλα μας έναν επιβάτη, ο οποίος θα μας μεταδώσει τον ιό (σ.σ. Μα αφού η κα Παγώνη θα κάνει το εμβόλιο. Πώς θα την κολλήσει κάποιος που δεν θα το έχει κάνει;;;).

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, λοιπόν, σύμφωνα με την κα Παγώνη, η οποία εκφράζει την κρατική επιτροπή ειδικών που εμπιστεύεται η κυβέρνηση, το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αναγκάζεσαι να το κάνεις, προκειμένου να μην σου γίνει η ζωή δύσκολη!

Δείτε από το 6.31:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact