ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Με νοθεία ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης

Επίθεση στη ΝΔ για τη «λαθροχειρία στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ»

Νέα, τη δεύτερη μέσα σε μιάμιση ώρα, επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές, τη φορά αυτή για το θέμα που δημιουργήθηκε στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Για «συμφωνία της…. λαθροχειρίας», κάνουν λόγο οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζοντας την «είδηση, που η ηγεσία της ΝΔ προσπαθεί να “εξαφανίσει”, και η οποία δεν είναι άλλη από το ότι «σύνεδρος της ΔΑΚΕ επιχείρησε να ψηφίσει για άλλο στέλεχος της ΔΑΚΕ, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του τελευταίου!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στέλεχος της ΔΑΚΕ, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου από την αστυνομία. “Πηγές” (!) της ΝΔ, με ανακοίνωση τους, σημειώνουν ότι “τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές”. Η ΝΔ, λοιπόν, θεωρεί ότι με μια ανακοίνωση (“πηγών” της…) “ξεπλένει” την ηγεσία της και την απαλλάσσει από κάθε ευθύνη (και πολιτική, εκτός από ηθική) για τα στελέχη της που επεχείρησαν λαθροχειρία – σε βαθμό αυτοφώρου! Οι “πηγές” ξεχνούν να μας πουν ότι δεν είναι το οποιοδήποτε, τυχαίο, στέλεχος, αλλά ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ που διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2016!», επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Και προσθέτουν: «Ο άνθρωπος, δηλαδή, που διόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, εμπλέκεται σε λαθροχειρία! Με το διαβατήριο του (το πιο πιθανό είναι να του… έπεσε και εν αγνοία του να το χρησιμοποίησαν!) προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα ψηφοφορίας!

Αυτές είναι, λοιπόν, οι πρακτικές των ανθρώπων του στενού κύκλου του κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Έτσι πιστεύει ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τους συσχετισμούς στα συνδικάτα! Αυτά είναι τα δείγματα γραφής των “άριστων” και των “άξιων” που περιβάλλουν τον πρόεδρο της ΝΔ και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο!».

Το κυβερνητικό σχόλιο συνεχίζει ως εξής: «Οι “πηγές” της ΝΔ έκαναν αποδεκτές τις παραιτήσεις τους, -η ηγεσία της ΝΔ γιατί δεν παίρνει επίσημα θέση; Μήπως γιατί μόλις ξεχαστεί το γεγονός τα συγκεκριμένα στελέχη θα επιστρέψουν και πάλι στην υπηρεσία του κόμματος; Οι άνθρωποι του Κυρ. Μητσοτάκη δεν χάνονται! ‘Αλλωστε η “συμφωνία της αλήθειας” είναι αποτέλεσμα πολλών ψεμάτων. Και περιλαμβάνει ψέματα, λαθροχειρίες, αυτόφωρες διαδικασίες. Έτσι ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Με νοθεία…».

Ενώ εν είδει επιλόγου, οι κυβερνητικές πηγές εξαπολύουν επίθεση και κατά του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη: «Απέστειλε θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της ΔΑΚΕ. Και υποστηρίζει ότι με τη ΔΑΚΕ “θα δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας”. Μάλλον με την… αυτόφωρη διαδικασία, κ. Αυγενάκη!», καταλήγει το σχόλιο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact