ΖΩΔΙΑ

Με αυτά τα ζώδια ταιριάζει περισσότερο ερωτικά ο Ζυγός

Τα γενέθλιά τους γιορτάζουν από εχθές οι εκπρόσωποι των Ζυγών. Ας δούμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου, αλλά και εκείνους που μπορούν να γίνουν το πιο ταιριαστό ταίρι του.

Οι Ζυγοί αγαπούν την ισορροπία και έχουν την ικανότητα να τη φέρνουν στους περισσότερους τομείς της ζωής τους, το ίδιο καταφέρνουν και στα ερωτικά, γι’ αυτό ταιριάζουν και με αρκετά ζώδια.

Ως ζώδιο του Αέρα είναι ευέλικτο και έχει ελεύθερη βούληση, ενώ θεωρεί τη δικαιοσύνη μία από τις πιο σημαντικές αξίες στη ζωή. Επιδιώκει την ηρεμία και την αρμονία – τόσο που ορισμένοι τον χαρακτηρίζουν άβουλο ή αναποφάσιστο. Φροντίζει πάντα να τηρούνται οι κανόνες και με κυβερνήτη του την Αφροδίτη αγαπά την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Προτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις και φημίζεται για την αφοσίωση που δείχνει στο ταίρι του.

Με ποια ζώδια κάνει τις καλύτερες σχέσεις;

Όταν πρόκειται για συμβατότητα σε σχέσεις τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ωστόσο, οι Ζυγοί τα βρίσκουν καλύτερα με τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Υδροχόους), καθώς μιλούν την ίδια γλώσσα. Εξίσου καλά τα πηγαίνουν και με τους Λέοντες ή τους Τοξότες καθώς η δυναμική προσωπικότητα των πρώτων τους εντυπωσιάζει και η ελευθερία των δεύτερων τους κάνει να νιώθουν πιο χαλαροί.

Αναλυτικότερα, ένα ζευγάρι Ζυγού με Δίδυμο θα διακρίνεται για την κοινωνικότητά του. Ελάχιστες φορές θα υπάρξουν διαφωνίες τις οποίες τα μέλη του ζευγαριού θα λύνουν γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο. Αναφορικά με τους Υδροχόους, οι Ζυγοί μαγεύονται από την οξυδέρκειά τους. Η επικοινωνία μεταξύ τους είναι εύκολη, αν και οι Ζυγοί μπορεί να γίνουν λιγάκι πιεστικοί στη σχέση, πράγμα που οι Υδροχόοι δεν ανέχονται.

Η δυναμική προσωπικότητα ενός Λέοντα μαγνητίζει τους Ζυγούς, οι οποίοι αρέσκονται στις ανέσεις και την χλιδή που μπορεί να τους προσφέρουν οι Λέοντες. Επιπλέον, οι Ζυγοί μπορούν εύκολα να τονώσουν την αυτοπεποίθηση των Λεόντων, που θέλουν πάντα οι άλλοι να τους θαυμάζουν. Από την άλλη, ένα ζευγάρι γεμάτο κέφι και χορό είναι αυτό μεταξύ ενός Ζυγού και ενός Τοξότη. Οι δυο τους περνούν πολύ καλά, αν και η «χύμα» προσωπικότητα του Τοξότη, εκνευρίζει τον Ζυγό.

Με ποια ζώδια δεν ταιριάζει καθόλου o Ζυγός;

Με τα ζώδια του νερού, καθώς ο υπερβολικός συναισθηματισμός τους δεν ταιριάζει στον Ζυγό, αλλά και με τα ζώδια της Φωτιάς, καθώς η ανέμελη προσωπικότητα των Ζυγών εκλαμβάνεται από Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους ως επιπολαιότητα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact