ΚΥΠΡΟΣ

Με αυτή τη φωτογραφία αποδείχθηκε ότι η 19χρονη έλεγε ψέματα

Την επίμαχη selfie, η οποία βοήθησε στην αθώωση των 12 Ισραηλινών από τις κατηγορίες για τον βιασμό της Βρετανίδας στην Αγία Νάπα, δίνει στη δημοσιότητα η Dailymail.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται ο Yona Golub, πρώην ύποπτος για τον ομαδικό βιασμό, να ξαπλώνει στο κρεβάτι με τη φίλη του, ενώ φαίνεται ότι η ώρα που τραβήχτηκε η selfie θεωρήθηκε άλλοθι για τον εν λόγω νεαρό.

Ο 18χρονος ανέφερε ότι αυτή η φωτογραφία ήταν ο λόγος για να αθωωθεί τελικά και να επιστρέψει στο σπίτι του στο Ισραήλ.

Όπως αναφέρει στο ίδιο μέσο, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του ξενοδοχείου οι αστυνομικοί μπούκαραν μέσα τον τράβηξαν και του είπαν ότι συλλαμβάνεται με την υποψία για βιασμό. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, δεν είχε ιδέα για ποιο πράγμα μιλούσαν.

«Με είχαν αναγκάσει να ντυθώ, μου πέρασαν χειροπέδες και με είχαν μεταφέρει στον αστυνομικό σταθμό. Ήμουν συγχυσμένος. Δεν είχα ιδέα τι γινόταν. Η φίλη μου ήταν τρομοκρατημένη», αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα.

Ο Yona, ο οποίος έχει επιστρέψει στην πόλη του στα βόρεια του Ισραήλ, ανέφερε ότι «Δεν ήμουν καν στο δωμάτιο και δεν είχα δει ποτέ αυτή τη γυναίκα στη ζωή μου. Βρισκόμουν μαζί με τη φίλη μας εκείνη την ώρα αλλά η αστυνομία με είχε συνδέσει με την υπόθεση. Όταν μάλιστα της είχαν δείξει φωτογραφία μου αυτή είπε ότι βρισκόταν και εγώ στο δωμάτιο του υποτιθέμενου βιασμού. Ήταν όλα ένα ψέμα. Η αστυνομία πίστεψε όλα όσα υποστήριξε η 19χρονη αλλά στο τέλος παραδέχθηκε ότι ήταν όλα ψέματα».

Ο 18χρονος επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της 19χρονης και τόνισε ότι «ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι έχει συμβεί. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό το κορίτσι είπε αυτά τα πράγματα χωρίς κανένα λόγο. Η ζωή μου έγινε πολύ δύσκολη. Έχω χάσει τη δουλειά μου. Τα αφεντικά μου με αναγνώρισαν από τις ειδήσεις από την Κύπρο και μου είπαν “Μην ξανάρθεις δουλειά”. Προσπάθησα να τους εξηγήσω αλλά δεν ήθελαν να ακούσουν».

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, κάνει αναφορά στην 19χρονη, αναφέροντας ότι βρισκόταν στην Αγία Νάπα για πολλές βδομάδες, ενώ εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο. Διέμενε σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μαζί με άλλα κορίτσια από τη Βρετανία, τα οποία εργάζονταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact