ΚΟΣΜΟΣ

Με αυτή την ξανθιά απατά από το 1994 ο πρίγκιπας Φίλιππος την Ελισάβετ (Φωτογραφίες)

Βοά ο βρετανικός Τύπος για τη σχέση του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, και της ξανθιάς Πένι Μπραμπούρν.

Όπως αναφέρει, η ιδιότυπη σχέση μεταξύ τους άρχισε να αναπτύσσεται το 1994 και κρατάει μέχρι σήμερα που ο βασιλιάς είναι 93 ετών.

Η Μπραμπούρν, εντυπωσιακή και σήμερα στα 62 της, σύζυγος ξαδέλφου του Φιλίππου, έκανε τις προηγούμενες ημέρες, όπως συνηθίζει, μαθήματα ιππασίας μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Τα κουτσομπολιά για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν από την πρώτη στιγμή που εθεάθησαν μαζί, το 1994 και εξακολουθούν και σήμερα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν και οι δύο στο Royal Windsor Horse Show, από όπου κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες τους που τους δείχνουν να πειράζει ο ένας τον άλλον και να γελάνε ακατάπαυστα. Η χιουμοριστική αλλά και η ερωτική διάθεση μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από διάχυτη.

Και αν αναρωτιέστε πού ήταν η βασίλισσα, η απάντηση ήταν πολύ κοντά, λίγα μέτρα μακριά και μάλιστα έβλεπε με χαρά τον επί 67 χρόνια σύζυγό της να… τσιλιμπουρδίζει. Η Ελισάβετ, άλλωστε, γνωρίζει και αποδέχεται την αδυναμία  του πρίγκιπα Φιλίππου στο ωραίο φύλλο. Αλλωστε και ο ίδιος δεν το κράτησε ποτέ μυστικό.

«Το φλερτ στην ηλικία του τον κρατά ζωντανό. Είναι πολύ καλό για εκείνον. Του δίνει χαρά» τονίζει ένας από τους παλαιότερους φίλους της βασίλισσας. Η Ελισάβετ λέγεται, μάλιστα, ότι είναι ιδιαίτερα χαλαρή αυτή την περίοδο όσον αφορά τη σχέση Φιλίππου-Πένι. «Απαξιεί, σηκώνει τους ώμους της και λέει ”στον Φίλιππο αρέσει να την έχει κοντά του´», όπως εξομολογείται άνθρωπος κοντά στο βασιλικό ζεύγος. Ο πρίγκιπας Φίλιππος από την πλευρά του δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι άλλοι.

Φίλιππος και Πένι σε παλαιότερα ενσταντανέ:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact