ΕΛΛΑΔΑ

«Με εκβίαζε, ήταν τρελή»: Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου “σπάει” την σιωπή του

Αποκαλύψεις γύρω από τον χαρακτήρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε ένας πρώην σύντροφος της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του βρέθηκε μαζί με τη νυν σύζυγό του στα γραφεία του Star και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού σχετικά με την ιστορία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

O πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη περιέγραψε άγνωστα περιστατικά από τις κηδείες της Μαλένας και της Τζωρτζίνας.

«Τα είχαμε παλιά με τη Ρούλα. Πριν από μένα τα είχε με τον κολλητό μου. Η σχέση η δική μας κράτησε 1,5 μήνα. Μας εκβίαζε, εμένα με εκβίαζε για τον φίλο μου και μετά εκβίαζε τον φίλο μου σε μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη σύλληψη της Ρούλας, ο πρώην σύντροφός της είπε ότι ήταν κάτι που το περίμενε: «Για τον Μάνο δεν είμαι σίγουρος. Δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει ο Μάνος και σε μια συζήτηση που είχαμε πριν από πέντε μέρες μου είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Μού είπε ότι δεν το περίμενε αυτό και μου ζήτησε συγγνώμη για μια ανάρτηση που είχα κάνει για τη Ρούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας μίλησε και για την κηδεία της Τζωρτζίνας: «Δεν έδειχνε ότι νοιαζόταν για το παιδί που έχει πεθάνει. Προσωπικά, η Ρούλα δε μου φάνηκε ότι την ένοιαξε η κηδεία. Εδώ την έψαχναν και αυτή είχε πάει για καφέ», αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι πριν από λίγες ημέρες συγγενικό του πρόσωπο δέχθηκε απειλές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Αυτό δεν είναι έρωτας… είναι εμμονική, τρελή»

«Ξέρω ότι είναι μια γυναίκα χειριστική, ερωτευμένη με τον άνδρα της. Αυτό δεν είναι έρωτας… Είναι εμμονική, τρελή… Αν πάει ο Μάνος δίπλα της, γιατί τώρα δεν είναι δίπλα της, θα τα ομολογήσει όλα.

Έλεγε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της. Στην Πάτρα ήταν με το γέλιο. Δεν την έβλεπες ποτέ σκυθρωπή και τα μαύρα τα έβαλε τώρα για τη συνέντευξη με τον Σόμπολο», πρόσθεσε η νυν σύζυγος του καταγγέλλοντα.

Η γυναίκα είχε ανταλλάξει ακόμα λίγα μηνύματα μαζί της, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παίδων»: «Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο και βλέπω έχει κάνει μια ανάρτηση για το Αγλαΐα Κυριακού, ότι είχε ανέβει το παιδί για μια εξέταση.

Και της στέλνω μήνυμα και της λέω “Καλησπέρα, μένουμε εκεί και είμαι πρόθυμη να σας φιλοξενήσω το παιδί να ξεκουραστεί” και μου στέλνει ένα μήνυμα “Όχι… Ήταν κάτι τυπικό, σε ευχαριστώ καληνύχτα”. Δεν μου έδωσε να καταλάβω ότι κάτι γίνεται σοβαρό με το παιδί. Μετά μας διέγραψε από φίλους», κατέληξε η γυναίκα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact