ΕΛΛΑΔΑ

Με λάμψη απο Hollywood ολοκληρώθηκε το No Limits 28 “The Vengeance” στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Με λάμψη από Χόλυγουντ, έντονο μαχητικό πνεύμα,τσιγγάνικους ανδαλουσιανούς ρυθμούς και ένα υπέροχο θερμό κοινό ολοκληρώθηκε το 28ο No Limits “The Vengeance”, η μεγαλύτερη μαχητική διοργάνωση της χωρας, στις 27.07.1016 στο Κατράκειο Θέατρο, που σφραγίστηκε στη μνήμη όλων από την παρουσία του διάσημου και μοναδικού σε συμπεριφορά και χαρακτήρα ηθοποιού Manu Bennett.

Ένα τεράστιο Ring στη μέση της αρένας φιλοξένησε εκπληκτικές μάχες Kick Boxing,Muay Thai,MMA, Boxing με πολλές ανατροπές και απαράμιλλο πάθος από τη μεριά των μαχητών που έδωσαν κάθε απόθεμα ψυχής και για την επικράτηση και την ευχαρίστηση των οπαδών τους.

Τη βραδιά άνοιξε η εκπληκτική χορογράφος Flamenco Ελένη Γιαννοπούλου με τις χορεύτριες της Ακαδημίας της SOLEA, χορεύοντας πάνω στο ποίημα του ΡεμπώΠαλιά εαν θυμάμαι καλά” σε απαγγελία του μεγάλου μας ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη.

Τη σκυτάλη πήρε η διοργανώτρια του No Limits και παρουσιαστρια κα.Μπιτάκου που ανεβαίνοντας στη σκηνή του θεάτρου, έφερε με ένα νεύμα κοντά της όλους τους μαχητές υποδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Στη συνέχεια με εντυπωσιακή είσοδο από τα κεντρικά πάνω διαζώματα του θεάτρου κατέβηκε στη σκηνή ο Manu Bennett που εκτός από την εκπληκτική ερμηνεία του στη σειρά Spartacus που πρωταγωνιστεί, κατάφερε να κερδίσει όλες τις μέρες που προηγήθηκαν την αγάπη το σεβασμό και την εκτίμηση των Ελλήνων μέσα από τον υπέροχο τροπο που μίλησε και πρόβαλε τη χώρα μας.Και από το Κατράκειο αναφέρθηκε στη δύναμη του Ελληνικού πολιτισμού και στους μεγάλους μαχητές που ενέπνευσαν παγκοσμίως την ανθρωπότητα και στους οποίους πρεπει και στην εποχή μας να ακουμπήσουμε για να μπορέσουμε να προασπίσουμε την πατρίδα μας!

Θέλοντας να δείξει το σεβασμό του και την εκτίμησή του στους Έλληνες ,ο αήττητος Γαλάτης μονομάχος Crixus ,χόρεψε τον πολεμικό του χορό Χάκα, καθηλώνοντας το Ελληνικό κοινό.Νωρίτερα είχε αναφερθεί στην καταγωγή του ως απόγονος του Pokiha Taranui ξακουστού πολεμιστή και ηγέτη της μεγαλύτερης φυλής στη Νέα Ζηλανδία,Te Arawa.

Στην ανάγκη του μαχητικού πνεύματος,προκειμένου η Ελλάδα να μπορέσει και πάλι να αγωνιστεί για τος αξίες και τον πολιτισμό της ,αναφέρθηκε ο Μιχάλης Φιορεντής,υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη που με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Μπακατσέλο χάρισαν στο Νεοζηλανδό ηθοποιό σύμβολα της πόλης με το Ολυμπιακό ιδεώδες.

Οι αγώνες όλοι ήταν αφιερωμένοι στο θρύλο Μοχάμεντ Άλι που προσφατα έφυγε από τη ζωή και φυσικά δεν έλλειψαν και βίντεο με αποσπάσματα από σημαντικές στιγμές του.

Την παράσταση έκλεψαν οι ανήλικοι μαχητές Άννα Μαρία Τριφύλλη και Λάμπρος Γαλάντης που αγωνίστηκαν μεταξύ τους ,ανεβαίνοντας στο ring ως Αμαζόνα και Σπαρτιάτης μαχητής, με την πρώτη να επικρατεί στα σημεία.Συναρπαστικός και ο αγώνας στη βαριά κατηγορία με όρους Kick Boxing,μεταξύ του “γίγαντα ” Κώστα Αγγελή και του Νίκου Agaray(AL) που έληξε με ένα θεαματικό KO υπέρ του δεύτερου ενώ η ανατροπή ήρθε και στον αγώνα του Μανιάτη πυγμάχου Πάνου Κυρίμη που ηττήθηκε στα σημεία από το Δημήτρη Νερούτσο,σε μια μάχη για τη ζώνη του θεσμού.

Για τον τίτλο του No Limits αγωνίστηκε με όρους Κ-1 στην τελευταία μάχη της βραδιάς ο Γιάννης Μανωλάς απέναντι στον Ismail El Brouzini.Νικητής και νέος No Limits Champion της κατηγορίας στέφθηκε ο Μαροκινός πρωταθλητής μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση με ανταλλαγή πλήθους αδυσώπητων χτυπημάτων.

Ακόμα μια έκπληξη επιφύλασσε η διοργανώτρια στον καλεσμένο Manu Bennett και λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα η Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού χόρεψε προς τιμή του τον εντυπωσιακό πολεμικό χορό Πυρρίχιο.

Νωρίτερα το κοινό είχε την ευκαιρία να δει ένα υπέροχο βίντεο με τον αγαπημένο αθλητή του No Limits,Βαγγέλη Χατζή,τον μοναδικό μονόχειρα πυγμάχο,που βρίσκεται στο Λος Άντζελες και διεκδικεί τα όνειρα του, όπως κάλεσε και όλα τα νέα παιδιά στην Ελλάδα να κάνουν.

Τις επόμενες ημέρες ακολουθεί οδοιπορικό με τον κ.Bennett σε πόλεις και νησιά ιστορικής,αρχαιολογικής και πολιτιστικής σπουδαιότητας στα πλαίσια της τουριστικής ανάδειξης της χώρας που προωθεί το No Limits.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Φωτογραφίες:Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

IMG_0018

IMG_0285

IMG_0487

IMG_0501

IMG_0701

IMG_0847

IMG_0852

IMG_0992

IMG_1002

IMG_1117

IMG_1127

IMG_1132

IMG_1305

IMG_1312

IMG_1592

IMG_1609

IMG_1848

IMG_1863

IMG_1865

IMG_1878

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

MANU BENNETT

MANU BENNETT

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ,MANU BENNETT

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ,MANU BENNETT

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ,MANU BENNETT ΣΞΗΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ,MANU BENNETT ΣΞΗΝΗ

MANU BENNETT ΣΚΗΝΗ

MANU BENNETT ΣΚΗΝΗ

MANU BENNETT HAKU DANCE

MANU BENNETT HAKU DANCE

MANU BENNETT HAKU DANCE

MANU BENNETT HAKU DANCE

MANU BENNETT HAKU DANCE

MANU BENNETT HAKU DANCE

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ

IMG_2409

MANU BENNETT,ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΣΚΗΝΗ

MANU BENNETT,ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΣΚΗΝΗ

MANU BENNETT, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΣΚΗΝΗ

MANU BENNETT, ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΣΚΗΝΗ

IMG_2470

IMG_2494

IMG_2500

IMG_2509

IMG_2517

IMG_2523

IMG_2539

IMG_2551

IMG_2564

IMG_2574

IMG_2595

IMG_2869

IMG_2886

IMG_2889

IMG_3203

IMG_3206

IMG_3213

IMG_3506

IMG_3520

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος – www.fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact