ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη και Αϊτόρ κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος φάνηκε να έχει καταλήξει σε επιθετική τετράδα για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Δοκίμασε στην ίδια ομάδα τους Μακέντα, Καρλίτος μπροστά και τους Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ στα άκρα.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή.

Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού», στη σημερινή προπόνηση φάνηκε να έχει καταλήξει στην επιθετική τετράδα. Μία τετράδα που ποτέ δεν έχει παίξει μαζί έως τώρα. Πάντα έλειπε ένας είτε από το ξεκίνημα, είτε στη διάρκεια του ματς. Ο Συλαϊδόπουλος, λοιπόν, δοκίμασε μπροστά τους Φεντερίκο Μακέντα και Καρλίτος. Ο Ιταλός φορ και ο Ισπανός επιθετικός είναι πολύ πιθανό στο «Γεντί Κουλέ» να είναι το δίδυμο μπροστά για τον Παναθηναϊκό.

Στα άκρα είχε μαζί τους Τάσο Χατζηγιοβάνη και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος ήταν καλός με τον Άρη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Ισπανός είχε την ασίστ στη Λάρισα και μία σπουδαία ευκαιρία στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Ο Συλαϊδόπουλος, λοιπόν, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει αυτή τη στιγμή. Σε σχηματισμό 4-4-2 φυσικά.

Σε ό,τι αφορά τα χαφ, εκεί δεν ήταν εφικτό να καταστρώσει τα πλάνα του. Ο Μπουζούκης που γύρισε από την Ελπίδων έκανε αποφόρτιση, ο Κουρμπέλης λείπει με την Ανδρών κι ο Αγιούμπ δεν πήρε μέρος στην τακτική. Επίσης, ο Μαουρίσιο έστω κι αν τα εργομετρικά του είναι καλά, δεν είναι απλό να ξεκινήσει με λίγες προπονήσεις στα πόδια του. Στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής, βέβαια, ο Συλαϊδόπουλος αναμένεται να κάνει κι άλλες δοκιμές και να καταλήξει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Η συγκεκριμένη τετράδα μπροστά, ωστόσο, φαίνεται να «κλειδώνει».

Πηγή: Onsports

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact