ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ποιον μιλούσε ο Μπόλονι την ώρα που ο Παναθηναϊκός έδινε τον αγώνα της χρονιάς του;

Έγινε viral, σου λέει. Την ώρα που καιγότανε το πελεκούδι στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ο Μπόλονι μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Στα παγκόσμια χρονικά, δηλαδή. Να παρατήσει το παιχνίδι ένας προπονητής και να μιλάει στο κινητό.

Μάλιστα. Και ρωτάω τώρα, εγώ. Με ποιον μιλούσε ο Λάζλο; Κανένας δεν ξέρει. Είναι ποτέ δυνατόν να ξέρεις ότι ο Λάζλο δίνει τον αγώνα της χρονιάς και να τον πάρεις στο τηλέφωνο Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Από το οικογενειακό του περιβάλλον, αποκλείεται. Ξέρουν ότι άπαξ και τηλεφωνήσεις σε προπονητή την ώρα του αγώνα, είναι σαν να τηλεφωνεί η παπαδιά στον παπά, την ώρα που λέει το «Χριστός Ανέστη». Ό,τι και να γίνει, δεν τον διακόπτεις εκεί τον παπά.

Ρε, μπας ήταν ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος που τον πήρε στο τηλέφωνο για τίποτα οδηγίες; Μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα, να τον πάρει στο κινητό την ώρα του αγώνα. Κανένας άλλος δεν θα τολμούσε.

Έτσι έλεγαν στον Παναθηναϊκό. Ότι ο Αλαφούζος τον πήρε στο τηλέφωνο τον Λάζλο την ώρα του αγώνα. Που εγώ δεν το πιστεύω δηλαδή. Είπαμε, ό Γιάννης δεν ξέρει από αυτά, δεν ξέρει την ιερότητα να διακόπτει έναν προπονητή την ώρα του αγώνα. Δεν ξέρει από μπάλα, δηλαδή. Αλλά δεν μπορεί να έχει φτάσει μέχρι εκεί. Έτσι λέω εγώ.

Πηγή: iapopsi.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Εξαφάνιση Άρτεμης Βασίλη: Η Google έδωσε απαντήσεις…

Ποιος ή ποιοι διέγραψαν τα τελευταία στίγματα του…

Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν ωθεί την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία;

[O συντάκτης του άρθρου είναι τέως Βουλευτής κατ΄επανάληψιν,…

Ρωσικά αντίποινα: “Σφαλιάρα” περιωπής στα ύποπτα σχέδια της Τουρκίας

Η Τουρκία δεν θα αποτελέσει προορισμό για τους…

Σοφία Παυλίδου: Πώς εμπλέκεται η ηθοποιός με την υπόθεση των θυρίδων

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η…

Ομογενής πολιτοφύλακας: «Επιδεινώθηκε η κατάσταση, ναζιστές καταπιέζουν τους Έλληνες»

Την «εκρηκτική» κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, περιγράφει…
contact