ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με σβηστές μηχανές ο «θρύλος» στους «8»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά στο ντεμπούτο των Μιραλάς, Γκαρσία και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας – Σκόρερ ο Τζούρτζεβιτς

Με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει το πρώτο ματς με 2-0 αυτό που ένοιαζε περισσότερο τους οπαδούς του Ολυμπιακού ήταν να δουν ξανά τον λατρεμένο τους, Κέβιν Μιραλάς στην επιστροφή του στο λιμάνι, αλλά και τον Όσκαρ Γκαρσία στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Βέλγος άσος ήταν ορεξάτος καθ’ όλη την διάρκεια του ματς και συνέθεσε εξαιρετικό δίδυμο με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς στην επίθεση των Πειραιωτών. Ο Μιραλάς ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, έχασε την πρώτη του Ολυμπιακού με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ είχε και τετ-α-τετ στο 51′, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Τελικά, οι Ερυθρόλευκοι δεν χρειάστηκαν κάποιο… μαγικό του Μιραλάς, αφού ήταν σε εξαιρετική μέρα και ο Τζούρτζεβιτς που με δύο δικά του γκολ στο 68′ και στο 92′ έδωσε τη νίκη με 2-0 στον Ολυμπιακό, που φυσικά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέλος, πολύ καλός στο ντεμπούτο του ήταν και ο Εχσάν Χατζισαφί, έχοντας καλές επεμβάσεις, αλλά και συνεχή ανεβάσματα από την αριστερή πλευρά.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Ανδρούτσος (69′ Μάριν), Ζιλέ (76′ Ταχτσίδης), Μαρτίνς, Σεμπά, Μιραλάς (85′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46′ Βάντερσον), Αγγελόπουλος, Πριντέτα, Μαλσά, Ζίκο (61′ Μπούντνικ), Πατράλης, Ουές, Στόιτσεφ, Κοροβέσης (46′ Ντουαλά), Πετρόπουλος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact