ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συζήτησαν για την ανάπτυξη της συμπρωτεύουσας, αλλά και το θέμα της καύσης των νεκρών

Τη βαθιά του εκτίμηση στις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στη σημερινή τους συνάντηση, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιοι προέδρου της ΝΔ.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, το ζήτημα της καύσης των νεκρών, της ενεργειακής αξιοποίησης των απορριμμάτων κ.ά.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί το κομμάτι αυτό της ΝΔ ή αν θέλετε να το πούμε καλύτερα της Κεντροδεξιάς, η οποία εκφράζει το φιλελεύθερο και προοδευτικό στοιχείο της, και έτσι του εύχομαι καλή επιτυχία» δήλωσε ο δήμαρχος και σε ερώτηση αν συμφωνεί σε κάποια σημεία με τον κ. Μητσοτάκη, απάντησε: «Οι τελευταίες επαφές που είχα με τον κ. Μητσοτάκη, όσο ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν οι προτάσεις που είχε κάνει για τις αξιολογήσεις και τις ποσοστώσεις και ήταν ότι πιο καλό υπήρχε για αυτό το καρκίνωμα που λέγεται δημόσια διοίκηση και μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης. Ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα αυτό που έγινε».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή. «Γνωριζόμαστε, όντως, αρκετά χρόνια, έχω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση στο έργο το οποίο επιτελεί στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης, στο πλαίσιο της δεύτερης θητείας του δημάρχου, για μεγάλα έργα τα οποία δρομολογούνται και να ενημερωθώ και εγώ από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τις ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες τις οποίες έχει αναλάβει. Όπως σας είπα μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία και παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις συνολικές του προσπάθειες και πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, για την περιφερειακή διάσταση της αναπτυξιακής πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η πόλη».

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Στις 3μ.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. όπου θα συναντηθεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact