ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συζήτησαν για την ανάπτυξη της συμπρωτεύουσας, αλλά και το θέμα της καύσης των νεκρών

Τη βαθιά του εκτίμηση στις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκης εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στη σημερινή τους συνάντηση, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιοι προέδρου της ΝΔ.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, το ζήτημα της καύσης των νεκρών, της ενεργειακής αξιοποίησης των απορριμμάτων κ.ά.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί το κομμάτι αυτό της ΝΔ ή αν θέλετε να το πούμε καλύτερα της Κεντροδεξιάς, η οποία εκφράζει το φιλελεύθερο και προοδευτικό στοιχείο της, και έτσι του εύχομαι καλή επιτυχία» δήλωσε ο δήμαρχος και σε ερώτηση αν συμφωνεί σε κάποια σημεία με τον κ. Μητσοτάκη, απάντησε: «Οι τελευταίες επαφές που είχα με τον κ. Μητσοτάκη, όσο ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν οι προτάσεις που είχε κάνει για τις αξιολογήσεις και τις ποσοστώσεις και ήταν ότι πιο καλό υπήρχε για αυτό το καρκίνωμα που λέγεται δημόσια διοίκηση και μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης. Ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα αυτό που έγινε».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή. «Γνωριζόμαστε, όντως, αρκετά χρόνια, έχω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση στο έργο το οποίο επιτελεί στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης, στο πλαίσιο της δεύτερης θητείας του δημάρχου, για μεγάλα έργα τα οποία δρομολογούνται και να ενημερωθώ και εγώ από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τις ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες τις οποίες έχει αναλάβει. Όπως σας είπα μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία και παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις συνολικές του προσπάθειες και πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, για την περιφερειακή διάσταση της αναπτυξιακής πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η πόλη».

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Στις 3μ.μ. θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. όπου θα συναντηθεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact