ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 11 Ιουνίου ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Αιγόκερως

Ο Άρης ως τις 11 Ιουνίου θα βρίσκεται στον Καρκίνο, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σου. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς είναι αναμενόμενο ότι θα έχεις εξελίξεις αλλά και εντάσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τους καβγάδες, τα ξεσπάσματα και τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα που υπάρχουν σταθερά στη ζωή σου. Ο γάμος, η σχέση σου με το σύντροφο, με τον προϊστάμενο στη δουλειά ή με τους συνεργάτες σου, θα βρίσκονται σε πεδίο μάχης. Αποκαλύψεις, ρήξεις και δοκιμασίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν!

Υδροχόος

Ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Καρκίνου και ως τις 11 Ιουνίου κάνει αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου! Σε αυτή την περίοδο τρέχεις για όλους και για όλα, ενώ φορτώνεσαι και αρκετές επαγγελματικές ευθύνες που τώρα πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ένταση και το στρες στην καθημερινότητα δεν λείπουν , ενώ η υπέρ-προσπάθεια που κάνεις να τα προλάβεις όλα σε κάνουν να χάνεις πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, να κουράζεσαι αρκετά ή και να αμελείς ύπνο και διατροφή. Δείξε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης και προσπάθησε να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο.

Ιχθύς

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, και από αυτή την θέση σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θες πραγματικά πολύ! Ως τις 11/06 η ερωτική σου ζωή αρχίζει πλέον να έχει πολυ παραπάνω δράση, οι εξελίξεις σε ενεργοποιούν και σε ξυπνούν από τον λήθαργο, ενώ τα γεγονότα της περιόδου σε ωθούν να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τις προσωπικές σου επιθυμίες, ή και να βάλεις μπροστά τα δημιουργικά σου σχέδια! Προσοχή στις γκίνιες σου με τον ερωτικό σύντροφο, μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις που πέρασαν. Αν είσαι γονέας το διάστημα αυτό οι σχέσεις με τα παιδιά θα είναι πιο τεταμένες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact