ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 11 Ιουνίου ο Άρης θα είναι στον Καρκίνο και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Ένα από τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας είναι η σημερινή είσοδος του Άρη, στο ζώδιο της πτώσης του, τον υδάτινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού, τον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Ιουνίου 2021.

Όπως αναφέρει το astrokoukous.oroskopos.gr ο Άρης είναι ο κόκκινος πλανήτης (κυβερνήτης του Κριού) που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την σεξουαλικότητα… Με λίγα λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, σηματοδοτεί αλλά και ενεργοποιεί τα γεγονότα στα οποία επρόκειτο να στρέψουμε την ενέργεια και την δράση μας ….

Ο Άρης από αυτή την θέση, βρίσκεται σε πτώση, αδυνατεί να εκφράσει θετικά τις ιδιότητές του που είναι το θάρρος, η μαχητικότητα, ο δυναμισμός, η διεκδικητικότητα, η σθεναρή δράση και η πρωτοβουλία. Παραμένει εγκλωβισμένος τις περισσότερες φορές στα “συμπλέγματά” του, λειτουργώντας ευαίσθητα, αναβλητικά, δειλά με ανασφάλεια , επιζητώντας την ώθηση και την σιγουριά από το περιβάλλον που αγαπά και νιώθει οικεία.

Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργεί συσωρευτικά και να παραμένει εγκλωβισμένος τις περισσότερες φορές στους φόβους και στις ανασφάλειες που προκύπτουν από το παρελθόν και τα βιώματα τα οποία και συνεχίζουν να προκαλούν συναισθηματικούς αναβρασμούς ακόμα και στο παρόν. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία ένδειξη οικογενειακών έριδων και εσωτερικών συγκρούσεων όπου το άτομο που έχει τον Άρη του σε αυτή την θέση, είναι σημαντικό να μπορέσει να εκπαιδευτεί στην σωστή διαχείριση των συναισθημάτων του.

Ο Άρης από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Σελήνη , στρέφει το ενδιαφέρον και την δράση μας σε θέματα που αφορούν τα του οίκου μας, δηλαδή το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τον ίδιο μας τον ψυχισμό. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, μας προδιαθέτει να στρέψουμε την δράση μας στους παραπάνω τομείς προκειμένου να τους “περιφρουρήσουμε” για να περάσουμε όσο το δυνατόν γίνεται πιο ανώδυνα το δύσκολο διάστημα του καλοκαιριού.

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι κυρίαρχη η ανάγκη για “άμυνα” και “προστασία”, η οποία και γεννιέται από τις δυσάρεστες εμπειρίες του χθες. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας ο Άρης από τον Καρκίνο, θα προκαλέσει έντονες προσωπικές και συναισθηματικές συγκρούσεις που για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού θα διεγείρουν το φόβο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με ξεκαθαρίσματα , ρήξεις, ξεσπάσματα και γεγονότα που θα αναδείξουν δυσάρεστες θύμησες του χτες. Πιο έντονη επιρροή από τον Άρη στον Καρκίνο θα βιώσουν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Ο Άρης στην πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σχηματίσει πρώτα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 12/5 (11ο19’) δίνοντας σημαντική ώθηση για αλλαγές που θα κινητοποιήσουν με θετικό τρόπο τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια στις 31/5 θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (23ο41’), όπου θα καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς, ακολουθώντας τα βήματα εκείνα που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν στην εκπλήρωση σχεδίων. Δεν θα λείψουν φιλανθρωπικές, πνευματικές δράσεις, αναζωπύρωση της πίστης και της ελπίδας. Στις ερωτικές σχέσεις θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός, ενώ θα υπάρξουν και εξελίξεις που θα φέρουν την εκπλήρωση σχεδίων σε όσους επηρεάζονται άμεσα. Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα θα λειτουργήσει θετικά ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες που κορυφώνεται η όψη. Στην συνέχεια, στις 5/6 η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα (26ο27’) θα διεγείρει τα αρνητικά ( ή και εκδικητικά) ένστικτα, τα πάθη, τους ανταγωνισμούς, τις αποκαλύψεις που θα φέρουν σκληρές συγκρούσεις, ενώ το κλίμα γενικότερα θα είναι βίαιο “εμπόλεμο”!

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Καρκίνο το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact