ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις 21 Μαρτίου η Αφροδίτη στους Ιχθύες επηρεάζει τα ερωτικά όλων των ζωδίων

Η άνοιξη, πλησιάζει και γενικά θεωρείται η εποχή που… φουντώνουν οι έρωτες, αλλά οι αστρολόγοι, εξηγούν πως ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου και μέχρι λίγο πριν τα τέλη του ερχόμενου μήνα, η θέση της Αφροδίτης, του πλανήτη του έρωτα, θα επηρεάσει ποικιλοτρόπως τα αισθηματικά όλων των ζωδίων.

Όπως διαβάζουμε στο astrokoukous.oroskopos.gr το διάστημα από 25 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου 2021 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, ολοκληρώνει το ταξίδι της στο ζωδιακό κύκλο , κάνοντας το συναίσθημα να βρίσκεται στην πλήρη έξαρσή του …

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργικότητας, την τέχνης, των επιθυμιών αλλά και της ομορφιάς. Από το ζώδιο των Ιχθύων έχει ως οδηγό της την ψυχή, το συναίσθημα … Γίνεται εκφραστική, συμπονετική, κατανικά τα εγωιστικά της θέλω, μοιράζεται την αγάπη της, κάνει όνειρα, έχει φαντασία, λατρεύει την τέχνη και την δημιουργία, θυσιάζει τα προσωπικά της θέλω γιατί ικανοποιείται μέσα από την προσφορά αλλά και την ικανοποίηση των ανθρώπων που αγαπά … Αναζητά την ζεστασιά, την συντροφικότητα και θέλει να μοιράζεται αυτό που έχει και αυτό που αγαπά …. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς είναι ιδεαλίστρια, φιλεύσπλαχνη, καλλιτεχνική, έχει ευαισθησίες και πρεσβεύει ότι η κινητήριος δύναμη της ζωής είναι η αγάπη!

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, είναι ιδανικό για :

  • να βιώσουμε την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο
  • να προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα
  • να κατανικήσουμε τα εγωιστικά πάθη και να κάνουμε θυσίες για αυτό που αγαπάμε
  • να συγχωρέσουμε και να συγχωρεθούμε
  • να εκφράσουμε την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά της προσωπικότητά μας
  • να ασχοληθούμε με την τέχνη
  • να απολαύσουμε στιγμές , κάνοντας όνειρα, σχέδια, ρομάντζα

 

Ζώδια και Εύνοια: Τα ζώδια που δέχονται μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, την χαρά και την απόλαυση της ζωής είναι οι υδάτινοι (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) αλλά και οι γήινοι (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Στον οικονομικό τομέα πιο κερδισμένοι θα σταθούν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι – κάτι που το έχουν πραγματικά ανάγκη

Οι σημαντικές στιγμές με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες:

3 Μαρτίου 2021 : Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και οι ξαφνικές ευκαιρίες ανανέωσης, χαράς, ευδαιμονίας αλλά και έρωτα δεν λείπουν από την καθημερινότητα των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και των Καρκίνων , Σκορπιών, Ιχθύων που γεννήθηκαν στις 7 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους. Εύνοια όμως δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες  κοντά στην 7η μοίρα  των παραπάνω ζωδίων.

14 Μαρτίου 2021: Η Αφροδίτη βρίσκεται στην αγκαλιά του Ποσειδώνα  (20η μοίρα) προσφέροντας ένα ιδιαίτερα τρυφερό, ρομαντικό και παραμυθένιο σκηνικό στην καθημερινότητά μας.  Το συναίσθημα μας κατακλύζει και κάνουμε όνειρα, σχέδια, δείχνοντας και ανιδιοτελώς την αγάπη μας. Δεν λείπουν όμως οι εξιδανικεύσεις ανθρώπων και καταστάσεων.   Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, είναι πιο «επιρρεπείς» αυτές τις μέρες να παρασυρθούν ερωτικά από την ζωηρή φαντασία τους αλλά και να πέσουν στην παγίδα λάθους. Οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να είναι οι απόλυτα κερδισμένοι της ημέρας!

18 Μαρτίου 2021: Οι ερωτικοί πόθοι φουντώνουν και οι επιθυμίες βρίσκονται στο στάδιο της ικανοποίησης της . Αυτή την ημέρα έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε πιο βαθιά και ουσιαστικά τα συναισθήματά μας. Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα (26η μοίρα) χαρίζοντας εύνοια στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες)  και στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στις παραπάνω μοίρες.

Οι τάσεις για κάθε ζώδιο

Κριός: Είναι η ιδανική στιγμή για να κατανικήσετε τις εγωιστικές σας τάσεις και για να προσφέρετε στους ανθρώπους γύρω σας  την αγάπη που κρύβεται μέσα σας. Συμπόνια, ζεστασιά, φιλανθρωπία είναι έννοιες που ενισχύονται. Η δημιουργικότητα στην εργασία σας θα σας βοηθήσει.

Ταύρος: Είναι η ιδανική εποχή για να κυνηγήσετε και να εκπληρώσετε το όνειρό σας και να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Η κοινωνική δικτύωση, οι επαφές με φίλους, καθώς και οι γνωριμίες γεμίζουν τον χρόνο σας με όμορφο τρόπο! Μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας.

Δίδυμος: Η εποχή είναι ιδανική για να προβάλλεται με δημιουργικό τρόπο τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας στον χώρο που κινείστε και εργάζεστε! Η δημιουργικότητα θα αποτελέσει το κλειδί για να μπορέσετε να επεκτείνετε την καριέρα σας.  Η επαφή σας με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σας σχέδια ευνοείται.

Καρκίνος: Ένα κύμα αισιοδοξίας σας παρασύρει με ευχάριστο αλλά και δημιουργικό τρόπο σε νέα σχέδια για την πορεία σας … Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο και μπορεί να προέλθει με άτομο που είναι μακριά, που ταξιδεύει, που έχετε ηλικιακή διαφορά ή που το γνωρίσατε σε ένα σεμινάριο! Σε ένα γενικότερο πλαίσιο αυτό το διάστημα ενισχύεται η πίστη σας  αλλά και η ανάγκη σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Ευνοούνται  ψυχαγωγικά ταξιδάκια. Στα οικονομικά ευνοούνται νέες συμφωνίες.

Λέων:  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σαφώς μπαίνετε σε μία περίοδο που μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι στα οικονομικά σας και να δεχθείτε κάποιο «δώρο» , κάποιο bonus ή να έχετε το «τυχερό» σας με κάποιο τρόπο στον τομέα των οικονομικών.  Αφετέρου στον ερωτικό τομέα διεγείρεται η επιθυμία σας για ένωση, κατάκτηση και ολοκλήρωση μέσω της επαφής σας με τον άνθρωπο που ποθείτε. Ιδανική εποχή για την τόνωση της σεξουαλικής σας ζωής.

Παρθένος: Διανύεται μία από τις καλύτερες περιόδους που σας βοηθά να τονώσετε τις σχέσεις σας, να δώσετε και να πάρετε αγάπη, να ενισχύσετε τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σας ή οι ελεύθεροι να είστε πιο άνετοι στην έκφραση των θέλω σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει στην εύρεση του κατάλληλου συντρόφου!  Το κλίμα ζεστασιάς και συνεργασίας σε κάθε μορφή σχέσης σας επανέρχεται, είναι σημαντικό ωστόσο να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα πραγματικά σας θέλω.

Ζυγός:  Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων βελτιώνετε  την ποιότητα της καθημερινότητάς σας και νιώθετε περισσότερη γαλήνη, αρμονία και ζεστασιά μέσα από το ημερήσιο πρόγραμμά σας.  Ασχολείστε περισσότερο με την φροντίδα του κατοικίδιου, με την φυσική σας κατάσταση, με το σώμα και την διατροφή σας ενώ κάνετε ένα πιο χαλαρό ημερήσιο πρόγραμμα που σας βοηθά να μπορείτε να είστε δημιουργικοί!

Σκορπιός: Μπαίνετε σε μία άκρως δημιουργική περίοδο γεμάτη από ευκαιρίες για έρωτα, δημιουργικότητα, απόλαυση, διασκέδαση αλλά και ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Η αισθηματική σας ζωή αποκτά ρομάντζο, ζεστασιά, συντροφικότητα. Φλερτάρετε και απολαμβάνετε όμορφες στιγμές που σας είχαν λείψει. Ασχολείστε περισσότερο με την τέχνη, την δημιουργία, βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά και … χαμογελάτε περισσότερο!

Τοξότης: Είναι η ιδανική εποχή για να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια, για να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, για να βελτιώσετε τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις αλλά και για να δημιουργήσετε την προσωπική σας φωλιά που θα σας βοηθά να αποφορτίζεστε από το στρες. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων γίνεστε πιο εκδηλωτικοί με τους οικείους σας και περνάτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Παράλληλα όμορφες αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι ή και μικρές αγορές, ευνοούνται .

Αιγόκερως: Γίνεστε αρκετά πιο εκφραστικοί , ζεστοί, τρυφεροί και άνετοι να εκφράσετε τα συναισθήματά αλλά και τις ιδέες σας με κάθε τρόπο! Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά! Οι επικοινωνίες αυτής της περιόδου θα σας δώσουν χαρά και δημιουργικότητα.  Οι επαφές για νέα δημιουργικά σχέδια ευνοούνται … Οι μετακινήσεις για ψυχαγωγία είναι και αυτές μέσα το πρόγραμμα… Το πιο σημαντικό όμως; Αφήνετε για λίγο στην άκρη τα αυστηρά πλαίσια της λογικής σας και εξωτερικεύεται τις σκέψεις σας.

Υδροχόος: Επιτέλους το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει αλλά προσέξτε … δεν πρέπει να παρασυρθείτε από τα θέλω σας και να κάνετε σπατάλες που θα εξανεμίσουν μία και καλή όλα όσα καταφέρατε να κερδίσετε… Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας. Σε συναισθηματικό πλαίσιο θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και εμπιστοσύνη με αυτά που ήδη κατέχετε!

Ιχθύς: Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο και διανύετε μία σημαντική περίοδο όπου αλλάζετε, ομορφαίνετε, είστε πιο δημιουργικοί, ενισχύετε η φαντασία σας αλλά τονώνονται και οι επιθυμίες σας. Οι κατακτήσεις θα σας προσφέρουν χαμόγελα και ικανοποίηση. Η βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής θα σας δώσει ελπίδα …Το καλλιτεχνικό σας ταμπεραμέντο δεν θα μείνει αδιάφορο … Χαμογελάτε και … απολαμβάνετε λοιπόν!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact