ΖΩΔΙΑ

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη θα φέρει… πάθος σε αυτά τα ζώδια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που επηρεάζει τις σχέσεις, τις επιθυμίες, την τύχη και τον έρωτα, θα είναι στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου και ορισμένα ζώδια θα επηρεαστούν πολύ από κάποιες όψεις της Αφροδίτης, ειδικά στα τέλη του μήνα.

Ποιες όψεις θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Κριό και πώς θα μας επηρεάσουν;

23 Φεβρουαρίου 2020:

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία (στην 18η μοίρα), μας παρασύρει αυτή την ημέρα στην σπατάλη, τόσο την αισθηματική όσο και την οικονομική. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα θα μας παρασύρουν σε υπερβολές που ναι μεν θα τις απολαύσουμε, στην συνέχεια όμως μπορεί να τις πληρώσουμε λίγο πιο ακριβά … !

Επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

29 Φεβρουαρίου 2020: Μοιραία Πάθη, δυνατές συγκινήσεις, αποκαλύψεις, κρυφές σχέσεις αλλά και ασυγκράτητοι ερωτικοί πόθοι κάνουν το κλίμα αυτής της ημέρας έντονο.

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, κάνει το πάθος οδηγό μας αυτές τις μέρες, δεν παύει όμως να δημιουργούνται και σκάνδαλα, αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, αλλά και εμμονές ου δεν επιτρέπουν να απολαύσουμε με αρμονία τις σχέσεις μας. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

3 Μαρτίου 2020:

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου (από την 28η μοίρα) θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαήμερου. Επιρροή όμως δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ισχυρό θα είναι το αίσθημα του περιορισμού αλλά και της «καταπίεσης» των προσωπικών επιθυμιών, ενώ δοκιμάζεται η αντοχή, η σταθερότητα και η ποιότητα κάποιων σχέσεων.

Το «μαζί» θέλει θυσίες και το χώρια αντοχή, λένε λοιπόν αυτές τις μέρες οι παραπάνω εκπρόσωποι του ζωδιακού στις σχέσεις τους. Συνάμα αρκετοί θα νιώσουν και «στένεμα» στα οικονομικά τους (εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο).

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact