ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μεγάλη ανατροπή στο «Survivor» φέρνει τα πάνω κάτω στο Epsilon

Η τηλεοπτική αναβίωση του θρυλικού «Survivor» μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ έχει

καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς τα σαρωτικά ποσοστά που σημειώνει το ριάλιτι επιβίωσης προκαλούν πονοκέφαλο στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Του Γιάννη Ταξίδη

Πέρα από την τηλεοπτική αναβίωση του «Survivor», φέτος έχουμε και την τηλεοπτική αναβίωση του θρυλικού «Fame Story», το οποίο ονομάστηκε «Star Academy». Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Show με την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον Πέτρο Κωστόπουλο στην κριτική επιτροπή.

staracademy-mediafreeΑν και ο τηλεοπτικός σταθμός, είχε ανακοινώσει με επίσημο δελτίο τύπου, πως η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, τελικά ο «τυφώνας» «Survivor» τους άλλαξε τα σχέδια. Στο Epsilon δεν θέλoυν με τίποτα να έρθουν σε μετωπική σύγκρουση με το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς γνωρίζουν πως δύσκολα θα καταφέρουν να σταθούν απέναντί του.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, ο τηλεοπτικός σταθμός άλλαξε την ημέρα προβολής των Live Shows του «Star Academy» και τοποθέτησε την πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου, μέρα στην οποία ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν προβάλει επεισόδιο του «Survivor».

survivor2Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mediafree.gr, στο Epsilon υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο. Αποκλειστικές πληροφορίες του site μας αναφέρουν πως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο το πεδίο στο Epsilon και ετοιμάζει να τοποθετήσει απέναντι από την ημέρα της πρεμιέρας του show, ένα σπέσιαλ επεισόδιο του «Survivor». Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η απόφαση, ωστόσο οι πιθανότητες για ένα σπέσιαλ επεισόδιο του «Survivor» είναι πολλές. Η τελική απόφαση του ΣΚΑΙ αναμένεται την Δευτέρα.

Είναι σίγουρο, πως αν ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου αποφασίσει να προβάλλει special επεισόδιο του «Survivor», απέναντι από το «Star Academy», τότε ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon θα τα βρει πολύ σκούρα.

mediafree.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact