ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να φύγει

Μπορεί να προκύψει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, επιμένει ο πρόεδρος της ΝΔ

Την επιχείρηση αποδόμησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συνέχισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκαθαρίζοντας πως η εθνική συνεννόηση είναι εθνικό ζητούμενο και πως υπάρχει ακόμα χρόνος έως την Παρασκευή, που ολοκληρώνεται η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, να προκύψει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως η χώρα οδηγείται σε εκλογές που δεν έχουν εξηγηθεί ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη που θα βοηθήσει και μετά τις εκλογές.

«Η κυβέρνηση έπρεπε να πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης και να καταγραφεί πως την έχασε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης, δηλώνοντας εναντίον των διαδικασιών εξπρές.

«Αυτή τη στιγμή ακόμα και μέχρι την Παρασκευή μπορεί να προκύψει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή», επέμεινε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Πρέπει να καταλάβει ο πολίτης γιατί πάμε σε εκλογές», είπε και ανέφερε πως κατά τον κ. Τσίπρα την επομένη των εκλογών θα είναι πρώτος, θα συνεργαστεί με ένα κόμμα, θα έχει πετύχει να περιορίσει τους αντάρτες τους δικούς του- τους δαίμονες που ο ίδιος κατασκεύασε, όπως είπε- και θα έχει αλλάξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να έχουμε μια εκλογική διαδικασία και να δημιουργείται πολιτική αστάθεια που δε βοηθά στην προσπάθεια που κάνουμε να ενισχυθεί η οικονομία», τόνισε.

Ο κ. Μεϊμαράκης επανέλαβε την καταγγελία του κατά του πρωθυπουργού πως εξυπηρετεί συμφέροντα και τον κάλεσε να πει ποια είναι αυτά και ποιες «ουρές» μέτρων έχει συμφωνήσει με το Eurogroup. «Ο κ. Τσίπρας κάνει τις εκλογές για να φύγει», είπε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact