ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί μεθόδους Μαυρογιαλούρου

«Στην εφαρμοσμένη πολιτική ο άνθρωπος είναι παλαιοκομματικός»

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον τέως πρωθυπουργού για αλαζονεία, ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί με κανέναν καθώς και ότι χρησιμοποιεί μεθόδους Μαυρογιαλούρου…

Στο ερώτημα γιατί πρέπει οι πολίτες να εμπιστευτούν τον Ευ. Μεϊμαράκη και τη Ν.Δ. στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου απάντησε: «Εγώ, πιστεύω ότι ένας αρχηγός κόμματος το οποίο διεκδικεί την εξουσία οφείλει να είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του πρωθυπουργού. Οφείλει να είναι διαβασμένος, να έχει το επιτελείο, τις επαφές που απαιτούνται ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει τη χώρα».

Μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ και έχω το επιτελείο να διαχειριστώ τα προβλήματα και δεύτερον έχω αποδείξει στην πράξη ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά και ως υπουργός ότι μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να ακούσω, μπορώ να καταλάβω το αντεπιχείρημα, μπορώ να κάνω διορθωτική κίνηση αμέσως πριν πληρώσουμε όλοι μαζί πολύ ακριβά το όποιο λάθος. Γι’ αυτό ακριβώς και πιστεύω ότι η διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας που υπάρχει απ’ όλους μας, εκτός από τον κ. Τσίπρα, είναι ο μόνος που δεν θέλει να συνομιλήσει με κανέναν, δείχνει ότι έχει μία αλαζονεία και αισθάνεται ότι τα ξέρει όλα για να έρχεται μετά να μας ζητάει συγνώμη. Τον μόνο που μπορεί να συνεργαστεί, μας λέει, είναι ο κ. Καμμένος τον οποίο έχει αφομοιώσει, ο οποίος αρκείται να κρατά ένα υπουργείο και μάλιστα το Άμυνας, χωρίς να σκέφτεται που πάει η χώρα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ η αλαζονεία έχει τυφλώσει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μέσα του την αίσθηση συνεννόησης και συνεργασίας. Η αλαζονεία πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τον τυφλώνει ακόμα περισσότερο, θέλει μόνο τους ΑΝΕΛ που αισθάνεται ότι τους έχει αφομοιώσει δεν του φέρνουν καμία αντίρρηση και μπορεί μ’ αυτούς μόνο να συνεργαστεί και γ’ αυτό αν είναι πρώτος το πιθανότερο είναι να έχουμε αστάθεια, αβεβαιότητα και εκ νέου εκλογές».

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ο κ. Τσίπρας οφείλει πάρα πολλά στο παλιό και πρέπει να το σέβεται. «Ο κ. Τσίπρας είναι νέος ηλικιακά, αλλά κατά τη γνώμη μου στην εφαρμοσμένη πολιτική ο άνθρωπος είναι παλαιοκομματικός, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι “Μαυρογιαλούρου”», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Μιλώντας στον Realfm υπογράμμισε για τον Τσίπρα: «Μας δείχνει δε ότι όλους του τους συνεργάτες τούς έχει για πολύ αναλώσιμους. Ολοι οι αρχηγοί κομμάτων καταλαβαίνω έχουν μια τέτοια αίσθηση, αλλά αυτός είναι κυνικός. Μας έδειξε πως όταν χρειαζόταν τον κ. Βαρουφάκη τον ανύψωσε και όταν διαφώνησε πόσο προσπάθησε να τον κατεβάσει. Το ίδιο έκανε με τη Ζωή. Το ίδιο κάνει τώρα με τον Μανώλη Γλέζο, το ίδιο κάνει με ανθρώπους που έχουν ιστορία, φτάνει να υπηρετείται μόνο το δικό του και να του λένε όλοι “ναι”, να του λένε “μπράβο”, να του λένε “είσαι μεγάλος”. Ε, αυτά είναι μέθοδοι Μαυρογιαλούρου».

Ο Ευ. Μεϊμαράκης μίλησε και για την αναφορά του τέως πρωθυπουργού στη συνέντευξη Τύπου ότι «η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα». «Αυτό που είπε ο κ. Τσίπρας είναι εθνικά τραγικό. Είναι εθνικό έγκλημα. Πρέπει τάχιστα να το μαζέψει και πρέπει τάχιστα να του πουν οι συνεργάτες του να κάνει μία δήλωση τέτοια, γιατί το μήνυμα που εξέπεμψε είναι εθνικά επικίνδυνο. Τον καλώ από την εκπομπή σας να ανακαλέσει και να κάνει μία δήλωση η οποία θα αποκαθιστά τα πράγματα και την τάξη».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact