ΚΟΣΜΟΣ

Melania Tramp: Η σέξι «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ

Το μοντέλο από τη Σλοβενία με τις απαγορευμένες φωτογραφίσεις που «τύλιξε» τον εκκεντρικό μεγιστάνα

Η Μελάνια Τραμπ είναι και επίσημα η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και η πρώτη σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ που έχει φωτογραφηθεί γυμνή. Η Μελάνια τραβά τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση αφού διαθέτει ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό: μακριά μαλλιά, ωραία μάτια κι ένα κορμί που παραπέμπει σε μοντέλο.

«Όπως και η Τζάκι έτσι και η Μελάνια είναι όμορφη και έξυπνη με επίγνωση της μόδας», είχε δηλώσει στην Daily Mail, μια από τις βιογράφους της Τζάκι Κένεντι, η Πέμελα Κέογκ.

melania8

Η Μελάνια γεννήθηκε το 1970 στην τότε Γιουγκοσλαβία. Κόρη ενός πωλητή αυτοκινήτων και μιας κλωστοϋφαντουργού, μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 16 ετών και το 1996 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ γνώρισε τη Μελάνια δύο χρόνια αργότερα σε ένα πάρτι το 1998. Ο εκκεντρικός μεγιστάνας ζήτησε το τηλέφωνό της και εκείνη έκανε την δύσκολη αρχικά και αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό της. Ωστόσο λίγο αργότερα, φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και ζήτησε τον δικό του για να τον καλέσει λίγες ημέρες μετά.

melania7

Η Μελάνια Κναβς, όπως αρχικά ήταν το επίθετό της, παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005 και είναι μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 9χρονου Μπάρον Ουίλιαμ. Το μοντέλο από τη Σλοβενία, που μεγάλωσε μακριά από πολυτελείς συνήθειες, έγινε σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, έγραφαν αρκετά μέσα ενημέρωσης.

melania9

Γνωστή για τις φωτογραφίσεις της, η Μελάνια έχει πρωταγωνιστήσει σε εξώφυλλα διάσημων περιοδικών, ενώ δεν λείπουν από το βιογραφικό της και οι συνεργασίες με γνωστούς φωτογράφους.

Η εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ, μάλιστα, πόζαρε ολόγυμνη για τη γαλλική έκδοση του «Max». Τις άγνωστες, γυμνές φωτογραφίες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ έφεραν στη δημοσιότητα οι «New York Post» -σε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Ντόναλντ Τραμπ- που αποφάσισαν να κάνουν ένα αφιέρωμα στις ένδοξες ημέρες του μοντέλου.

melania10

image-1 image

Η δημοσίευση είχε διχάσει. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν ότι θα προκαλούσε πλήγμα στη προεκλογική καμπάνια του, ενώ άλλοι θεωρούσαν πως ήταν ένα «όπλο» που θα μπορούσε να αυξήσει τους ψηφοφόρους του συζύγου της.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact