ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέλος ΕΕΑ: Ο Σαββίδης αγόρασε την Ξάνθη για να τη σώσει από τους Τούρκους

Τη δική τους εκδοχή αρχίζουν να αναπτύσσουν δημοσίως τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εισηγήθηκαν με κατά πλειοψηφία απόφαση την ανάκληση των πιστοποιητικών συμμετοχής στο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, αποκάλυψε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων ότι η Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό των δύο συλλόγων, τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής χαρακτηριστικά:

«Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του».

Με τον ίδιο τρόπο και από το ίδιο Μέσο, τον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης, απάντησε πως πράγματι ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου» έχει στην κατοχή του την ακριτική ομάδα, ωστόσο προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, «γιατί διαφορετικά θα βρισκόταν στα χέρια των Τούρκων».

«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη.

Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους», ανέφερε η κ. Μαρούπα.

Και πρόσθεσε: «Όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει, άλλωστε, η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα».

Επίσης, επισήμανε: «Αυτό που τους τόνισα, είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νεκρό 8χρονο κορίτσι – Βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του!

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, ενώ…

Νέες εξελίξεις για το νεκρό βρέφος: «Μήνυση, φουλ επίθεση…»

Έτοιμοι για μηνύσεις οι γονείς του μωρού σε…

Η Ελλάδα δώρισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Αλβανία

Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών – Η διεθνής κοινότητα συνεισφέρει…

«Ξύλο» στην Τουρκία από τον Μενέντεζ: «Έκανε η Ελλάδα κάτι;» – Ρόμπινσον: «Όχι Γερουσιαστά»

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ είναι ειλικρινής και πολύτιμος…

Έρχεται «ΟΑΕΔ για μετανάστες» για να αναλάβουν χωράφια σε όλη την Ελλάδα

Σχέδιο για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων…
contact