ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΕΡΕΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΕΓΓΥΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όταν διαβάζουμε στον Ιερεμία 49:21 ότι μια «μεγάλη πόλη» θα καταστραφεί και ο θόρυβος της καταστροφής αυτής της πόλης «ακούγεται στην Ερυθρά Θάλασσα» θα πρέπει να μας κάνει να σταματήσουμε, ότι κάτι μεγάλο θα συμβεί στην Ερυθρά Θάλασσα πριν ή κατά τη διάρκεια του προσεχή Αρμαγεδδώνα.

Στις ειδήσεις αυτές τις μέρες διαβάζουμε πως η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να χτίσει μια μεγαλόπρεπη πόλη στην Ερυθρά Θάλασσα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πόλη του κόσμου.

Θα φυλαχτεί από ρομπότ με ανθρώπινη εμφάνιση και θα είναι μεγαλύτερη από το Ντουμπάι. Αλλά όχι μόνο η Σαουδική Αραβία έχει σχέδια στην Ερυθρά Θάλασσα. Η Τουρκία μπήκε επίσης στην αρένα της Ερυθράς Θάλασσας μέσω του Σουδάν και σχεδιάζει να περικυκλώσει την Αραβία με μεγάλες δυνάμεις ακριβώς όπως προσπαθεί να κάνει το Ιράν. Ο μουσουλμανικός κόσμος θα καταστρέψει τελικά το μεγαλόπρεπο θρησκευτικό του κέντρο για να εκπληρώσει την προφητεία ότι αυτό το κτήνος θα καψει στην έρημο.

Ιερεμίας Κεφάλαιο 49 18       Όπως καταστράφηκαν τα Σόδομα και τα Γόμορρα και τα πλησιόχωρά τους, λέει ο Κύριος, έτσι δεν θα κατοικήσει εκεί άνθρωπος ούτε γιος ανθρώπου θα παροικήσει εκεί.

19       Δέστε, θα ανέβει σαν λιοντάρι από το φρύαγμα του Ιορδάνη ενάντια στην κατοικία τού δυνατού• εγώ, όμως, θα τον διώξω απ’ αυτή γρήγορα• και όποιος είναι ο εκλεκτός μου, αυτόν θα τοποθετήσω επάνω σ’ αυτή• επειδή, ποιος είναι όμοιος με μένα; Και ποιος θα αντισταθεί σε μένα; Και ποιος είναι ο ποιμένας εκείνος, που θα σταθεί ενάντια στο πρόσωπό μου;

20      Γι’ αυτό, ακούστε τη βουλή τού Κυρίου, που βουλεύθηκε ενάντια στον Εδώμ, και τους λογισμούς του, που έκανε ενάντια στους κατοίκους της Θαιμάν: Τα ελάχιστα του ποιμνίου θα τους παρασύρουν, οπωσδήποτε• η κατοικία τους θα ερημωθεί μαζί τους, εξάπαντος.

21       Από τον ήχο τής άλωσής τους σείστηκε η γη• ο ήχος τής φωνής της ακούστηκε στην Ερυθρά Θάλασσα.

22     Δέστε, θα ανέβει και θα πετάξει σαν αετός, και θα απλώσει τις φτερούγες του ενάντια στη Βοσόρρα• και κατά την ημέρα εκείνη, η καρδιά των ισχυρών τού Εδώμ θα είναι σαν την καρδιά μιας γυναίκας που κοιλοπονάει.

23       ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ. Καταντροπιάστηκε η Αιμάθ και η Αρφάδ• επειδή, άκουσαν κακή αγγελία• η καρδιά τους διαλύθηκε• στη θάλασσα υπάρχει ταραχή• δεν μπορεί να ησυχάσει.

24       Η Δαμασκός παρέλυσε, στράφηκε σε φυγή, και την κατέλαβε τρόμος• αγωνία και πόνοι την κυρίευσαν, σαν εκείνη που γεννάει.

25       Πώς δεν εναπέμεινε η ένδοξη πόλη, η πόλη τής ευφροσύνης μου!

26        Γι’ αυτό, οι νέοι της θα πέσουν στις πλατείες της, και όλοι οι πολεμιστές άνδρες θα απολεστούν κατά την ημέρα εκείνη, λέει ο Κύριος των δυνάμεων.

27        Και θα ανάψω φωτιά στα τείχη τής Δαμασκού, και θα καταφάει τα παλάτια τού Βεν-αδάδ.

28      Για την Κηδάρ+ και τα βασίλεια της Ασώρ, τα οποία συνέτριψε ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ της Βαβυλώνας, αυτό λέει ο Ιεχωβά: «Σηκωθείτε, ανεβείτε στην Κηδάρ και εξολοθρεύστε τους γιους της Ανατολής.

Το Σουακίν της Τουρκίας θα ανοικοδομήσει μια ερειπωμένη οθωμανική πόλη λιμάνι στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας του Σουδάν και θα κατασκευάσει μια ναυτική δεξαμενή για τη διατήρηση πολιτικών και στρατιωτικών σκαφών.

ΜΕΡΕΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΕΓΓΥΣ (Βίντεο) - Εικόνα1Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact