ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Ρουμάνος έκλεβε μοτοσικλέτες και τις μετασκεύαζε


Ο 21χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Γαλατά, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς

Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Ασφαλείας Μεσολογγίου έχουν μπει όλες οι κλοπές δικύκλων που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, μετά τη σύλληψη ενός νεαρού Ρουμάνου που έκλεβε μηχανάκια, παραποιούσε τα στοιχεία τους και τα πωλούσε ολόκληρα ή σε ανταλλακτικά.

Ο 21χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε στο σπίτι του στο Γαλατά, μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς. Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, δύο σκελετοί δικύκλων οι αριθμοί πλαισίου των οποίων είχαν παραποιηθεί ή σβηστεί, η πινακίδα μιας κλεμμένης μοτοσικλέτας και τα εργαλεία της… δουλειάς του, ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια και ένα αλυσοπρίονο!

Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του ένα αεροβόλο όπλο, τρία φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού, έξι κινητά και 460 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

*** Με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη στην Κομοτηνή ένας 31χρονος Έλληνας, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει από την πόλη το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε. Το δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κομοτηνής.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην πόλη της Κέρκυρας ένας 25χρονος Έλληνας, που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα την οποία είχε κλέψει την 1η Αυγούστου. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η μοτοσικλέτα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact