ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Mετά τον γάμο ο Κλούνεϊ σκέφτεται να μπει στον πολιτικό στίβο!

«Στροφή» στην καριέρα του σκέφτεται να κάνει, σύμφωνα με τις φήμες που έρχονται ξανά στην επιφάνεια και κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ίσως, στα νέα σχέδια του Κλούνεϊ, να έχει βάλει το χεράκι της και η αρραβωνιαστικιά του Αμάλ Αλαμουντίν – η οποία είναι από τις κορυφαίες δικηγόρους σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκπρόσωπος του Τζούλιαν Ασάνζ – προκειμένου να τον πείσει ν’ αλλάξει φιλοδοξίες. Ο κάποτε περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, ο οποίος είχε δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπαντρευτεί, έχασε το στοίχημα και διαψεύστηκε.

Πίσω από τους γκρίζους κροτάφους, το αξύριστο πηγούνι, τον αέρα του άντρα πρότυπο, υπάρχει και ο άλλος Τζορτζ… Ο Κλούνεϊ που δίνει αγώνα για τον Ομπάμα, ο Κλούνεϊ που συλλαμβάνεται με χειροπέδες για να αφυπνίσει την κοινή γνώμη… Ο Κλούνεϊ, που ζητά επίμονα τα μάρμαρα να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Independent, ο ηθοποιός -που είναι φίλος του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και ενεργός πολιτικός ακτιβιστής- σκέφτεται να αποκτήσει έναν πιο επίσημο ρόλο στον πολιτικό στίβο, αναλαμβάνοντας τα «ηνία» της διακυβέρνησης στην Καλιφόρνια το 2018, προκειμένου να παρέχει περισσότερο ανθρωπιστικό έργο. Η Καλιφόρνια έχει άλλωστε στο ιστορικό του πολλούς ηθοποιούς, όπως τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ(2003-2011) και τον Ρόναλντ Ουίλσον Ρήγκαν.

Ο ηθοποιός είχε στηρίξει τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές του 2012 και είχε συλληφθεί έξω από την Πρεσβεία του Σουδάν, μετά από πορεία διαμαρτυρίας για το Νταρφούρ.

Στο παρελθόν όταν δεχόταν ερωτήσεις για το εάν σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική, απαντούσε: «Ρίξτε μια ματιά στην πολιτική πραγματικότητα και πείτε μου τι γοητευτικό βρίσκεται σε αυτή…».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact