ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

"Μικρός ένιωθα τέρας. Μετά πήγαινα κάθε μέρα με άλλη γυναίκα"

Ο πρωταγωνιστής από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι», με αφορμή την παράσταση «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά», που παρουσιάζεται μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λαμπέτη, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την χαμηλή αυτοεκτίμηση που είχε στην εφηβική ηλικία, αλλά και τις κατακτήσεις του αργότερα.

«Όταν ήμουν στην εφηβεία, θεωρούσα τον εαυτό μου τέρας. Και αν έχεις εσύ άσχημη εικόνα για τον εαυτό σου, αυτό βλέπουν και οι άλλοι. Ξέρω ότι συνήθως οι αθλητές θεωρούνται οι ωραίοι του σχολείου, αλλά για εμένα δεν ίσχυε αυτό. Για να καταλάβεις μια κοπέλα μού άρεσε σε όλο το Γυμνάσιο και το Λύκειο και δεν της είχα πει ποτέ τίποτα. Όταν κάποια στιγμή, τελειώνοντας το σχολείο που είχα αρχίσει να αποκτώ λίγη αυτοπεποίθηση, βρήκα το θάρρος και τηλεφώνησα στο σπίτι της για να της ζητήσω να βγούμε, έμαθα από τους γονείς της, ότι είχε παντρευτεί. Αυτό άρχισε να αλλάζει, όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε μπαρ. Εκεί θέλοντας και μη κοινωνικοποιήθηκα, άρχισα να μου αρέσω, οπότε αυτό είχε αντίκτυπο και στο γυναικείο φύλο», αποκάλυψε ο Γιώργος Κοψίδας.

Ο κανόνας λέει ότι όσοι αργούν να έχουν ερωτικές εμπειρίες τα κάνουν όλα μαζεμένα μετά. Τι λέει ο ηθοποιός γι’ αυτό; «Ναι ισχύει. Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που μπορεί να πήγαινα κάθε μέρα με άλλη γυναίκα. Ειδικά, όταν είσαι πίσω από ένα μπαρ, ή στην πόρτα ενός κλαμπ, είναι εύκολο να σε προσεγγίσει μια γυναίκα και να σου δώσει ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό της. Το πιο αστείο φλερτ που θυμάμαι ήταν το διάστημα που έπαιζα στο Μίλα μου βρώμικα. Εκεί ο χαρακτήρας που υποδυόμουν είχε αδυναμία στις παχουλές γυναίκες και κάθε φορά που τσακωνόταν με τη σύντροφό του, που ήταν γεματούλα, τον απειλούσε ότι θα αδυνατίσει λέγοντάς του: “Πρόσεξε γιατί θα γίνω Βίκυ Καγιά”. Θυμάμαι λοιπόν που είχε έρθει μια κοπέλα με μερικά παραπάνω κιλά και μου είπε με ύφος: “Αν δεν πάμε για καφέ, θα γίνω Βίκυ Καγιά”».

assets_LARGE_t_1401_25330493_type12364

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact