ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα της ‘Ενωσης Κεντρώων για την Πρωτομαγιά

Να μην «εμπιστεύονται πια τους εργατοπατέρες»

«Η εργατική Πρωτομαγιά είναι κορυφαία και συμβολική ημέρα, και αντικατοπτρίζει τη στήριξη όλων μας στον εργαζόμενο και μοχθούντα βιοπαλαιστή» αναφέρει σε μήνυμά της η Ένωση Κεντρώων σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνει δε πως «για την Ένωση Κεντρώων, η Πρωτομαγιά σημαίνει κάτι πολύ παραπάνω, σημαίνει πρόσκληση προς τους κοινωνικούς εταίρους για να μπει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης και να βγει από τα μνημόνια και την κρίση».

Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει πως «όσοι ακόμη και σήμερα υπόσχονται βολέματα, ρουσφέτια και συνεργούν σε κράτος βαθύ και αναποτελεσματικό ζημιώνουν την χώρα και ναρκοθετούν το μέλλον της» και καλεί τους εργαζομένους να μην «εμπιστεύονται πια τους εργατοπατέρες» και να «ξεχωρίσουν ποιοι τους αγαπούν και ποιοι καπηλεύονται τους αγώνες τους».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact