ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυση για παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα κατά των διαιτητών του ΠΑΟΚ- Βόλος

Μήνυση κατά του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου και του διαιτητή VAR Κώστα Περράκη, του πρώτου αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ – Βόλος (1-0) κατέθεσε σήμερα το πρωί (8/12) η ΠΑΕ Βόλος δια του προέδρου της Αχιλλέα Μπέου, στην Εισαγγελία Αθηνών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Ζούγκλας», η μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος των δύο διαιτητών για αλλοίωση αποτελέσματος με δόλο, αφορά στις κατηγορίες του παράνομου στοιχηματισμού, του στησίματος αγώνα και του παράνομου πλουτισμού, καθώς όπως εξ’ αρχής υποστήριξαν οι διοικούντες την Βολιώτικη ΠΑΕ, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την λήξη της αναμέτρησης, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

«Ντροπή για την Ελληνική διαιτησία αποτελεί η ακύρωση κανονικού γκολ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε ένα αγώνα κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Λυπούμαστε πολύ που το λέμε, αλλά καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας. Αλλωστε με διαιτησίες σαν και τη σημερινή δεν έχει τίποτα να κερδίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντροπή για άλλη μία φορά, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.

Παράλληλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Αχιλλέας Μπέος με δήλωσή του στα social media εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη διαιτησία στο εν λόγω ματς.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου.

Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Θα τους συνιστούσαμε να βάλουν την ποδιά της «Φιλιππινέζας».

Θα τους καλούσαμε να παραιτηθούν, αν είχαμε την υποψία, έστω, ότι έχουν ίχνος φιλότιμου, μετά το αποψινό διαιτητικό αίσχος. Τουλάχιστον ας συνεχίσουν την αποχή μήπως έτσι γλιτώσει το ποδόσφαιρο από αυτούς, που το γυρνούν δεκαετίες πίσω. Ντροπή τους.

Σημ. Καλά ο Ευαγγέλου μας είναι γνωστός από καιρό. Ο Περάκης; Νέας εσοδείας;».

Εξώδικό σε ΕΠΟ/ΚΕΔ

Παράλληλα η ΠΑΕ Βόλος απέστειλε σήμερα εξώδικο στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, με την μύνηση που κατέθεσε και μέσω αυτού ζητάει να μην συμπεριληφθούν οι συγκεκριμένοι διαιτητές στους πίνακες μέχρι να εκδικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και να μην οριστούν σε παιχνίδια της ομάδας.

Πηγή: Zougla.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact