ΖΩΔΙΑ

Μήπως γίνεσαι το “θύμα” στις σχέσεις σου; Μάθε τι λέει το ζώδιό σου!

 

ΖΥΓΟΣ Ξέρεις να παίζεις πολύ καλά το ρόλο του θύματος, μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι διεκδικείς και το Όσκαρ του καλύτερου ερμηνευτή! Σίγουρα τώρα γελάς που διαβάζεις για το ζώδιό σου, γιατί έχεις μάθει να τα ξεπερνάς όλα πολύ εύκολα, το θέμα όμως είναι ότι στις περισσότερες σχέσεις σου, όντως καταλήγεις να είσαι το θύμα… Ξέρεις γιατί; Φοβάσαι τη μοναξιά, προτιμάς να είσαι με έναν σύντροφο που σε παιδεύει, παρά να μείνεις για ένα διάστημα μόνος, μέχρι να σου τύχει κάτι καλό… Έτσι λοιπόν συμβιβάζεσαι, υποχωρείς, ανέχεσαι και ο άλλος θεωρεί πως επιτέλους βρήκε το κελεπούρι που δεν γκρινιάζει, που δεν απαιτεί, που σκύβει το κεφάλι και εκεί… σε πατάει! Μήπως λοιπόν πρέπει και εσύ κάποιες στιγμές να μιλάς την ώρα που πρέπει; Να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν; Να μην θεωρείς ότι κάθε άνθρωπος που γνωρίζεις είναι ο μεγάλο έρωτας, απλά και μόνο επειδή βαρέθηκες τη μοναξιά; Είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξεις και κυρίως, αυτό που πρέπει να κατανοήσεις είναι το γεγονός ότι αξίζεις πολλά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Περιμένεις πολλά από μία σχέση, έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, δίνεις ευκαιρίες, όμως τιμωρείς και δεν συγχωρείς. Βιώνεις με ένταση κάθε ερωτικό σου δεσμό και θα μπορούσαμε να σε χαρακτηρίσουμε μεταφορικά ως «ερωτικό δυνάστη», γιατί με την ζήλια, την ίντριγκα, την καχυποψία και την έλλειψη εμπιστοσύνης που σε διακατέχει, βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις μόνος σου τα ματάκια σου, φίλε Σκορπιέ. Το λάθος σου λοιπόν είναι ότι δεν εμπιστεύεσαι, σε σημείο που προκαλείς προβλήματα στη σχέση σου. Με την απόλυτη, πεισματική και καταπιεστική σου τάση, δημιουργείς ένα πολύ έντονο κλίμα στη σχέση σου, με καβγάδες και εκρηκτικές στιγμές, που στο τέλος οδηγείς στα άκρα τις καταστάσεις. Εκεί είναι που το ταίρι σου θα αρχίσει να μην γίνεται αντάξιος των προσδοκιών σου, οι οποίες όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι πολύ μεγάλες…. Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερο για σένα να ρίξεις λίγο τα στάνταρτ που έχεις στην αισθηματική σου ζωή; Στην προσπάθεια σου να προλάβεις το «κακό», είσαι εσύ που το δημιουργείς! Χαλάρωσε και βάλε λίγο περισσότερη ηρεμία στις σχέσεις σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Σπάνια θα πάρεις το ρόλο του θύματος στην αισθηματική σου ζωή, γιατί πολύ απλά πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις μάθει να ξεφεύγεις εύκολα από κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Ο μόνος λόγος λοιπόν που μπορεί κάποια περίοδο της ζωής σου να νιώσεις ότι είσαι το θύμα, είναι μονάχα επειδή οι επιλογές σου είναι τις περισσότερες φορές ιδιόρρυθμες, περίεργες, δύσκολες ή ακόμα και ασύμβατες για τα δικά σου δεδομένα. Είναι γνωστό ότι σου αρέσουν τα δύσκολα, πηγαίνεις και κολλάς σε κάτι περιπτώσεις ελαττωματικές και έχεις μέσα σου το «πιστεύω» ότι εσύ θα αλλάξεις τα δεδομένα ή ότι εσύ θα καταφέρεις να βάλεις έναν άνθρωπο στον ίσιο δρόμο… Ξεχνάς όμως το γεγονός πως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο να βελτιωθεί και, παρόλο που είναι στη φύση σου να επιδιώκεις το ρίσκο και την περιπέτεια, έρχεται η στιγμή που πληγώνεσαι άσχημα εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών σου. Ο μοναδικός τρόπος λοιπόν για να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση, είναι να δείξεις περισσότερη εγκράτεια στα αισθηματικά σου, να κατανοήσεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να περιορίσεις το κόλλημα που έχεις με τις αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact