ΖΩΔΙΑ

Μήπως γίνεσαι το “θύμα” στις σχέσεις σου; Μάθε τι λέει το ζώδιό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Δεν γίνεσαι εύκολα το θύμα σε μία σχέση, έστω και αν εσύ από την πλευρά σου αισθάνεσαι μερικές φορές πως είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τυχαίνουν “στραβά” σε μία σχέση σου, που σε κάνουν να νιώσεις αδικία ή και αχαριστία, αλλά τις περισσότερες φορές δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να γίνεις το θύμα εκμετάλλευσης. Ωστόσο, σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορεί να νιώσεις ότι έχεις μπει στο ρόλο του θύματος και αυτό θα συμβεί, γιατί βάζεις πολύ υψηλά στάνταρ σε μία σχέση και απογοητεύεσαι, όταν βλέπεις ότι δεν πληρούνται οι προδιαγραφές που είχες θέσει. Επιπλέον, ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, που θα δώσουν μάχη για να κρατήσουν μία σχέση. Θα κάνεις θυσίες και θα προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να πάει καλά ένας ερωτικός σου δεσμός. Αν οι προσπάθειές σου λοιπόν αποτύχουν, αφενός μεν θα σκεφτείς τι ήταν αυτό που δεν έκανες σωστά, αφετέρου όμως θα ρίξεις και ευθύνες στο ταίρι σου και θα νιώσεις πως έχεις γίνεις το θύμα της κατάστασης, ότι δεν αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές σου! Ο τρόπος για να ξεφύγεις λοιπόν από τις σκέψεις ότι είσαι το θύμα, γιατί στην πραγματικότητα δεν είσαι, είναι απλά να δεχτείς το γεγονός ότι οι σχέσεις έτσι είναι και ότι οι προσπάθειες δεν πιάνουν πάντα τόπο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι για έναν άνθρωπο έχεις κάνει μεγάλα “άλματα” στη ζωή σου και τρανές αλλαγές, οι οποίες σε αποδιοργάνωσαν και σαφώς δεν εκτιμήθηκαν. Αυτός είναι και ο σπουδαίος λόγος για τον οποίο νιώθεις ότι είσαι το θύμα. Η αλήθεια είναι, φίλε Υδροχόε, ότι για έναν μεγάλο έρωτα μπορείς να πάρεις στροφή 180 μοιρών και να ανατρέψεις τα πάντα στη ζωή σου, όμως αυτό που τελικά ισχύει είναι ότι οι επιλογές σου πολλές φορές δεν είναι οι κατάλληλες ή ότι βιάστηκες να δώσεις πολλά από την αρχή, με αποτέλεσμα να γίνεις το θύμα! Για να πάψεις λοιπόν πλέον να είσαι το θύμα στις σχέσεις σου, θα πρέπει να λειτουργείς πιο συγκρατημένα. Καλό το πάθος και οι ανατροπές, που σίγουρα σε ξεσηκώνουν, αλλά τουλάχιστον στα αρχικά στάδια μίας σχέσης θα πρέπει να λειτουργείς με περισσότερη μετριοπάθεια, για να γλιτώσεις τις κακοτοπιές. Μην αλλάζεις τον τρόπο της καθημερινότητάς σου, τις συνήθειές σου ή μην κάνεις την μεγάλη επανάσταση για έναν έρωτα που δεν σου έχει αποδείξει ακόμα την αξία του. Έτσι, θα ξεφύγεις από το ρόλο του θύματος, που απλά δεν σου ταιριάζει!

 

ΙΧΘΕΙΣ Το ρόλο του θύματος τον ξέρεις πολύ καλά, σου ταιριάζει και, για να λέμε και την αλήθεια, είναι σαν να το απολαμβάνεις όταν τον ζεις, γιατί συχνά σου αρέσει το δράμα! Οι λόγοι που μπορεί να σε οδηγήσουν να γίνεις το θύμα μίας σχέσης είναι πολλοί, για το δικό σου ζώδιο. Πολλές φορές δεν πιστεύεις στην αξία σου, θεωρείς ότι δεν αξίζεις κάτι καλύτερο και χάνεις την αυτοπεποίθηση ή την αυτοεκτίμησή σου. Έτσι λοιπόν, ανέχεσαι καταστάσεις και ανθρώπους, που δεν σε τιμούν… Φοβάσαι τη μοναξιά και μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεσαι σε μία σχέση που στην ουσία έχει τελειώσει και το μόνο που σου προκαλεί, είναι φθορά! Σαφώς, είσαι συναισθηματικός χείμαρρος και δεν βάζεις κάποια όρια στη σχέση σου, με αποτέλεσμα να θεωρούν τα συναισθήματά σου ως δεδομένα και εκεί να σε “πατάνε”! Ο βασικός τρόπος λοιπόν για να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση, είναι να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου, αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερη δύναμη!

Πηγή: myastro

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact