ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Ζωή και Βαρουφάκης έχουν εκρηκτική δημοφιλία

«Ο πρωθυπουργός δέχεται διάφορες ανόητες εισηγήσεις όπως εκλογές»

Για «τρίτο μνημόνιο», και «ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα», που όχι μόνον η Αριστερά σε όλη την ιστορία της, αλλά ούτε η ίδια η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν έχει εφαρμόσει, έκανε λόγο ανοιχτά στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Στο σημείο αυτό, επανέλαβε ότι το πρόγραμμα της Θάτσερ του 1988 που την έριξε από την εξουσία ήταν «μεγαλύτερης ηπιότητας». «Θεωρητικά όταν ψηφίζεις μνημόνιο κατατάσσεσαι στους μνημονιακούς, άλλο τι αισθάνεσαι» ανέφερε με νόημα ο κ. Μητρόπουλος.

Το νέο δάνειο έχει σκληρές ρήτρες, τόνισε, εκτιμώντας ότι οι εταίροι εξαρχής δεν ήθελαν να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, «ήθελαν να καταστήσουν σαφές ότι η αριστερή ελληνική κυβέρνηση θα βεβαιώσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος από τη δική τους λιτότητα».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε δε ότι Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάννης Βαρουφάκης έχουν εκρηκτική δημοφιλία με εκείνον να έπεται. «Είναι ανέλεγκτα φαινόμενα που γέννησε η ίδια η στάση της ηγεσίας θέλει διαχειριστική προσοχή» επισήμανε. Σημείωσε δε ότι η ηγεσία έχει ήδη σφάλει στη διαχείριση προσώπων και καταστάσεων στο κόμμα.

«Ο πρωθυπουργός δέχεται διάφορες ανόητες εισηγήσεις όπως εκλογές (…) Έκανε επιλογή η κυβέρνηση να φύγει μπροστά με μνημονιακή πολιτική, δεν συμφωνώ ότι θα ανοίξουν τα φτερά της κυβέρνησης με εκλογές για να διαχειριστεί αυτό τον όλεθρο (…) το τρίτο μνημόνιο» πρόσθεσε δε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτίμησε ότι «ο πρωθυπουργός δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει μπροστά με συμμαχίες ώστε να εφαρμόσει αυτό που ψήφισε, δηλαδή το τρίτο μνημόνιο».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact