ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μοναδικά δώρα με κάθε αγορά Galaxy A3 και Galaxy A5

Η Samsung δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγόρασαν τα νέα smartphones Galaxy A3 και Galaxy A5, να διεκδικήσουν εκπληκτικά δώρα για τις καινούριες συσκευές τους.

Όσοι έχουν αγοράσει το Samsung Galaxy A5 μετά τις 11 Μαρτίου, μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν μια εξωτερική μπαταρία, ώστε να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους smartphone για ακόμα περισσότερη ώρα. Αντίστοιχα, εκείνοι που αγόρασαν το Samsung Galaxy A3 μπορούν να αποκτήσουν μια μοναδική θήκη για το κινητό τους, που ταιριάζει στο δικό τους στυλ, επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε διαθέσιμα σχέδια.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που πραγματοποιήθηκαν είτε ηλεκτρονικά, είτε σε κατάστημα μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics Hellas.

Για να αποκτήσει το δώρο του, ο καταναλωτής μπορεί να επισκεφθεί τις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, να συμπληρώσει τα στοιχεία που ζητούνται και το αξεσουάρ θα σταλεί στη διεύθυνση που έχει δηλώσει δωρεάν. Για τους φίλους του Samsung Galaxy A5 η διεύθυνση είναι apps.samsung.gr/nat-promo, ενώ για τους φίλους του Samsung Galaxy A3 spr.ly/6185AYjz.

Τα Samsung Galaxy A3 και A5 είναι από τα πιο λεπτά smartphones της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό.

Επιπλέον, η προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP και οι μοναδικές λειτουργίες λήψης της οπίσθιας κάμερας εξασφαλίζουν selfies με ασύγκριτη ανάλυση εικόνας. Τα δύο νέα smartphones προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων: 1.000 battery packs και 2.500 θήκες και αφορά μόνο για αγορές από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung (είτε από κατάστημα, είτε από e-shop).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact