ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Το μοντέλο που πάσχει απο βαμπιρισμό στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η Melanie Gaydos πάσχει από βαμπιρισμό

Δεν είναι ένα μοντέλο σαν όλα τα άλλα, και εδώ που τα λέμε δεν είναι και ένα … πλάσμα σαν όλα τα άλλα! Η νεαρή Μέλανι Γκέιντος (Melanie Gaydos) γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση που ονομάζεται Υποϊδρωτική εξωδερμική δυσπλασία, σύνδρομο που ομοιάζει με τον «βαμπιρισμό». Η ασθένεια αυτή έχει ως αποτέλεσμα απουσία μαλλιών και δοντιών, ακανόνιστη ανάπτυξη νυχιών, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή εύθραυστη επιδερμίδα.

Η Μέλανι δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο της, ο οποίος πέρασε μέσα από την απελπισία, την ενδοοικογενειακή βία και τις καταχρήσεις. Όμως σε ένα ξαφνικό γύρισμα της μοίρας ένας φωτογράφος ενθουσιάστηκε με τη διαφορετικότητά της και την επέλεξε ως μούσα του. Από τότε η Μέλανι πρωταγωνιστεί σε πληθώρα φωτογραφήσεων και εκθέσεων, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με γνωστά περιοδικά αλλά και καλλιτεχνικά project για μουσικά συγκροτήματα, όπως οι εκκεντρικοί Γερμανοί Rammstein.

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε μέσα από την εκπομπή «Μία» το μοντέλο που πάσχει από βαμπιρισμό. Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της ασθένειάς της, η Μέλανι Γκέιντος τόνισε την σημασία που έχει η αγάπη και η «πάλη» για όσα ονειρευόμαστε, επισημαίνοντας ότι η ίδια έχει μία φυσιολογική ζωή!

«Δεν είχα μια πάρα πολύ θετική παιδική ηλικία. Είχα προβλήματα και με τους γονείς μου. Ήξερα ότι η οικογένειά μου με αγαπούσε αλλά δημιουργούσα πρόβλημα. Δεν κατάφερα ποτέ να αναπτύξω την σχέση που ήθελα με την μητέρα μου, υπήρχαν και δυσκολίες με τον αλκοολισμό στο σπίτι», εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, προσθέτοντας πως όσα αντιμετώπισε στο σχολείο ήταν λιγότερα από εκείνα που αντιμετώπισε στο σπίτι της.

Επισημαίνοντας ότι ο βαμπιρισμός είναι γενετικό πρόβλημα, η Μέλανι εξήγησε πως πρόκειται για μια σπάνια πάθηση λόγω της οποίας δεν έχει μαλλιά και δόντια, εμφανίζει ακανόνιστη ανάπτυξη νυχιών, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή, εύθραυστη επιδερμίδα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που εγκλωβίζονται στον εαυτό τους και το πρόβλημα που νομίζουν ότι έχουν και δεν μπορούν να υπερβούν τα εσκαμμένα», ανέφερε το μοντέλο και συνέχισε: «υπάρχουν πολλές δυνατότητες στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Πάντα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα! Το θέμα είναι να αποφασίσει κανείς να το ζήσει αυτό και να το παλέψει!».

Αν και είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα μοντέλα, η Μέλανι εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δεν ήθελε να την φωτογραφίζουν λόγω της εμφάνισής της. «Το μόντελινγκ άλλαξε την ζωή μου. Ήμουν ανασφαλής και, ξαφνικά, άρχισα να αισθάνομαι καλά. Οι φωτογραφίσεις που επέτρεψαν να καταλάβω ποια είμαι, τι θέλω και να γίνω μια ισχυρή προσωπικότητα. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου ασθενή που ζούσε στο περιθώριο, αλλά μέσα από αυτή τη δουλειά κατάλαβα ότι χαίρομαι που εμπνέω και εμπνέομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε στα μαύρα και στα τάρταρα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καλυτερεύσουμε», κατέληξε, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Μέλανι

Με πληροφορίες απο star.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact