ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μπακοδήμου: Ο άντρας που μου έχει κλέψει την καρδιά

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «ΦΜ LIVE» η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Τίμο Λιβαδείτη, το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και το αν την καταπιέζει η δημοσιότητα.

Τα παιδιά της γνωρίζουν την σχέση της; «Βέβαια. Έχω κρύψει στο παρελθόν απόπειρες σχέσεων γιατί μέχρι να δεις πώς θα προχωρήσει κάτι, δεν θέλεις να μπλέξεις τα παιδιά σου σε μια κατάσταση αβέβαιη. Αλλά όταν αποφάσισα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο Τίμος, μου αρέσει, θέλω να ζούμε μαζί, να έρχεται στο σπίτι μου, να πηγαίνουμε όλοι μαζί εκδρομές, γνωρίστηκαν και νομίζω ότι έχουν πολύ καλή σχέση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν θα ήθελαν να την ξαναδούν παντρεμένη, η ίδια δήλωσε «Δεν νομίζω ότι τους έχει απασχολήσει ποτέ αυτό. Γενικά θέλουν να με βλέπουν χαρούμενη. Δεν έχουν συνδέσει το να είμαι χαρούμενη με έναν γάμο, έναν αρραβώνα ή με αγιασμό! Είναι μια κατάσταση που ή τη ζεις ή δεν τη ζεις ανεξάρτητα με το αν θα την επισημοποιήσεις ή όχι».

Μπορεί, όπως εξομολογήθηκε, να αισθάνεται τον σύντροφό της μέλος της οικογένειάς της, ωστόσο, η ίδια δεν φαίνεται να θέλει να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, άσχετο αν παντρεύτηκα δυο φορές. Γιατι να μπω σε μια τέτοια διαδικασία αφου δεν μου λέει κάτι; Ουτε ονειρευόμουν νυφικά, ουτε τον πρίγκιπα στο άλογο. Άσε που βαριέμαι και τα παρτι. Αγχώνομαι. Ποιος θα έρθει, ποιος δεν θα έρθει, τι να βάλω, πως θα είναι ο νυφικό. Γιατι τοσα διλήμματα για κάτι που δεν με ενδιαφέρει;», σημείωσε.

Τέλος, αναφορικά με τη δημοσιότητα και το αν αισθάνεται πως την καταπιέζει, η παρουσιάστρια τόνισε «Ναι, δεν είναι ωραίο να πας σε ένα περιβάλλον που μπορεί να μην είναι ο παπαράτσι αλλά θα είναι ο άλλος που θα πάρει το κινητό και θα σε τραβήξει. Αυτό είναι πολύ χυδαίο. Την κοσμικότητα δεν την έβαλα στο παιχνίδι της δουλείας και πέρασα πιο ξεκούραστα», και κατόπιν πρόσθεσε τους λόγους για τους οποίους δεν έχουμε δει τα παιδιά της, λέγοντας «Έχω απαγορεύσει να κυκλοφορούν φωτογραφίες τους. Όταν είσαι έφηβος και βλέπεις να κυκλοφορούν φωτογραφίες σου σε περιοδικά νιώθεις λίγο… σπουδαίος. Όλη αυτή τη ματαιότητα της showbiz δεν θέλω να τη νιώσουν τα παιδιά μου. Δεν έχω κανένα λόγο να τους περάσω αυτή την αισθητική».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact