ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Αυτή η κρίση θέλει συσπείρωση δυνάμεων

«Εάν δεν κάνει κυβέρνηση εθνικού σκοπού ο Τσίπρας, θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές»

Την άποψη ότι αν ο πρωθυπουργός δεν κάνει κυβέρνηση εθνικού σκοπού, θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές, διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega. «Και αυτή θα την επιβάλει ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του», συμπλήρωσε.

Ειδικότερα, η κ. Μπακογιάννη μίλησε για δυο επιλογές που έχει μπροστά του ο Αλέξης Τσίπρας το αμέσως προσεχές διάστημα: «Ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δυο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν».

Στην περίπτωση των εκλογών, ωστόσο, είπε ότι «θα έχουμε χάσει όμως, θα έχει ένα τεράστιο κόστος αυτό και ο ελληνικός λαός θα πληρώσει διπλά επειδή -λυπάμαι που το λέω- αλλά εμένα με έχει απογοητεύει πάρα μα πάρα πολύ αυτή η κυβέρνηση».

Υπογράμμισε όμως αναφερόμενη στην άσκηση εξουσίας από την κυβέρνηση ότι «η σουρεάλ κατάσταση πρέπει να λήξει και θα λήξει στο τέλος Αυγούστου».

«Μέχρι εδώ ήταν», ανέφερε, σημειώνοντας ότι «αυτή η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Σύμφωνα με την ίδια, «αυτή η κρίση για να αντιμετωπιστεί θέλει συσπείρωση δυνάμεων. Χρειάζεται εθνική διαπραγματευτική ομάδα».

Αναφερόμενη στο μεταναστευτικό ζήτημα, η βουλευτής της ΝΔ επισήμανε: «Ανίκανη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει εδώ και 6 μήνες το πρόβλημα με τους χώρους που θα στεγαστούν οι μετανάστες που συνωστίζονται».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact