ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! Τινάζει στον αέρα τον Μιχαλολιάκο!

Έτοιμος όπως όλα δείχνουν να ιδρύσει το νέο του κόμμα είναι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Λίγες ώρες πριν ο Νίκος Μιχαλολιάκος καταθέσει στη δίκη για το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός ετοιμάζεται για την ιδρυτική διακήρυξη της νεότευκτης Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.)

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η ιδρυτική διακήρυξη της Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης (Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.), που άτυπα τελεί αυτή τη στιγμή υπό τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό.

Ως γνωστόν, ο κ. Λαγός αποσκίρτησε από τη Χρυσή Αυγή αμέσως μετά τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, διαφωνώντας όπως έλεγε τότε με τις ακολουθούμενες πολιτικές κινήσεις του λαϊκού συνδέσμου, αν και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους βασικούς κατηγορούμενους της δίκης που διεξάγεται εις βάρος του πρώην κόμματός του.

Το Σάββατο εκτός από την ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα (που φιλοδοξεί να πάρει με το μέρος του τμήμα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής και του ακροδεξιού χώρου) που θα ψηφιστεί απ’ όλα τα παρόντα μέλη, θα εκλεγεί και ο επικεφαλής του Συντονιστικού Συμβουλίου. Θεωρητικά υποψηφιότητα μπορεί να θέσει οποιοσδήποτε από τους παρόντες με μια απλή αίτηση, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τη θέση θα καταλάβει και επίσημα πλέον ο κ. Λαγός που θα οδηγήσει και την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. στο ιδρυτικό της συνέδριο την άνοιξη του 2020.

Η ρητορική της κίνησης είναι λίγο έως πολύ γνωστή αφού κινείται στα μότο «Μην αφήσεις το μέλλον σου και το μέλλον της Πατρίδας σου στα χέρια αυτών που την ξεπούλησαν» και «Δώσε μαζί μας τον Αγώνα για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο της απολογίας του Νίκου Μιχαλολιάκου που θα έχει προηγηθεί, καθώς αύριο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την πράξη της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact