ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαράζ επιθέσεων του ΠΑΣΟΚ εναντίον της κυβέρνησης

Σειρά επιθέσεων εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, αρχής γενομένης από τις επαφές του κ. Τσίπρα στη Ρίγα, για τις οποίες εκφράζει την ευχή και την ελπίδα «να συμβάλουν στην αποσαφήνιση της κατάστασης και την άρση της τετράμηνης αβεβαιότητας που έβλαψε ήδη πολύ σοβαρά την ελληνική οικονομία και τη διαπραγματευτική θέση της χώρας».

Σε σχετική ανακοίνωση προσθέτει ότι: «Το χειρότερο από όλα είναι να επαναληφθούν οι γνωστές αντιφατικές και διαψευδόμενες από τις εξελίξεις δηλώσεις που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και έχουν διάρκεια λίγων ωρών».

Το ΠΑΣΟΚ, εξάλλου, επιτίθεται τον πρωθυπουργό για τις επιλογές ορισμένων προσώπων, όπως η κα Κωνσταντοπούλου, ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι «κ. Τσίπρας έχει ιστορική ευθύνη απέναντι στους θεσμούς, την εθνική οικονομία και την διεθνή θέση της χώρας» γι αυτές τις επιλογές του.

Ειδικότερα, για τον κ. Καμμένο αναφέρει ότι η χώρα δέχεται προσβολές στις ΗΠΑ, τονίζοντας σχετικά: «Παρακολουθεί κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Εξωτερικών τι γίνεται με τον κ. Καμμένο που βρίσκεται στις ΗΠΑ; Τις διπλωματικές προσβολές που υφίσταται η χώρα και τα όσα εκστομίζει ως υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας; Νομίζουν ότι δεν τους αφορά»;

Σχετικά εξάλλου με τις νέες δηλώσεις της προέδρου της Βουλής και τις αναφορές της στα ΜΜΕ, αναφέρει ότι «αποτελεί κοινή πεποίθηση πια ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έχει «ξεφύγει».

Και υπενθυμίζει, με νόημα, στην κ. Κωνσταντοπούλου και στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τις άδειες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στους ιδιοκτήτες εφημερίδων τις έδωσε η κυβέρνηση Τζαννετάκη (ΝΔ – Συνασπισμού) με υπουργούς προερχόμενους από τον τότε Συνασπισμό σε καίριες θέσεις».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact