ΕΛΛΑΔΑ

«Μπες κι εσύ στη φυλακή και θα καλοπεράσεις»: Το μήνυμα της Πισπιρίγκου που άφησε με ανοιχτό το στόμα τις αρχές

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Ρούλας Πισπιρίγκου, πολύ πριν συλληφθεί για τη δολοφονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνα, ήταν η έντονη ενασχόλησή της με τα social media και τον σχολιασμό σε αυτά κακοποιήσεων ή δολοφονιών παιδιών, στις υποθέσεις των οποίων κατέκρινε με βαρείς χαρακτηρισμούς τους κατηγορούμενους γονείς, ακόμα και για το ότι ήταν άνεργοι.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παρουσιάστηκε βίντεο με κάποιες από τις οργισμένες αναρτήσεις της αυτές που φαίνεται ξεκάθαρα η αυστηρότητά της και η επιθετικότητα στα δημόσια στάτους της για υποθέσεις παιδιών.

«Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…», είχε γράψει για την υπόθεση μίας μητέρας στο Μιζούρι που ενθάρρυνε τον σύντροφό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους.

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί… άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα… πρεζόνια… ανάξιοι γονείς.. μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε… ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…», είχε γράψει η 33χρονη το 2015 για την υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της.

«Υπόθεση Μυρτούς, συγκλονιστική συνέντευξη με τη μητέρα της και αναρωτιέμαι, ποια η δικαιοσύνη για τον δράστη; Θα είναι στις φυλακές για τα επόμενα 15 χρόνια, θα τρώει τζάμπα, θα κοιμάται, θα κάνει παρέες με Αλβανούς, Ρώσους και άλλες συμμορίες, θα καπνίζει το χόρτο του και όταν θα βγει θα βρει και δουλειά γιατί είναι Αλβανός εργάτης και θα έχει και το επίδομά του. Και το κορίτσι; Σε κέντρα αποκατάστασης να κρέμεται η ζωή της από μια κλωστή και μια μάνα να ταλαιπωρείται. Να βλέπει το καμάρι της να πεθαίνει καθημερινά. Συν τα έξοδα που έχει μέχρι τώρα. Ποια η δικαιοσύνη λοιπόν; Μακάρι να μην έρθει κανείς στη θέση αυτής της μάνας», είχε γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Μυρτούς.

«Μπες και εσύ στη φυλακή και θα καλοπεράσεις @#$%», είχε σχολιάσει για την υπόθεση αστυνομικού που σκότωσε την 7χρονη κόρη του υποθέτοντας ότι αν είχε κόρη την Τζωρτζίνας της θα την είχε πνίξει στον χρόνο πάνω.

Ακόμα και σε μη παιδοκτόνους όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν πολύ αυστηρή. Σε υπόθεση άνεργων γονιών που ζητούσαν βοήθεια για σίτιση των τέκνων τους είχε γράψει: «Βλέπω αυτό το ποστ 3 μέρες τώρα και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι κιόλας… με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια; Δεν ήξεραν τι περίμενε και αυτούς και τα μωρά;; Δε λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω… αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για εμένα είναι έγκλημα… εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παράλογη τελικά;».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact