ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπήκαν στην «μαύρη» λίστα Καραμανλής και Στυλιανίδης

Τέλος εποχής για Στυλιανίδη;

Η πλήρης παράλυση του κρατικού μηχανισμού, της αυτοδιοίκησης καθώς και της εταιρείας που εκμεταλλεύεται την Αττική Οδό, αποτελεί αυτή την ώρα ένα απο το μεγαλύτερα χτυπήματα που έχει δεχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την εκλογή του.

Στα μαύρα κατάστιχα είναι δυο υπουργοί. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την πρώτη σύσκεψη μετά την πλήρη κατάρρευση του επιτελικού κράτους από την καταιγίδα «Ελπίδα».

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα, ότι, ήδη, φιλοκυβερνητικά μέσα όπως τα «Παραπολιτικά», βγάζουν στον τάκο όλη την πολιτική ηγεσία του Υποδομών, δηλαδή, Καραμανλή και τον υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναμένεται να απορροφήσει όλη την οργή του Μαξίμου, αφού αναμένεται να χρεωθεί όλες τις αποτυχημένες συσκέψεις επί συσκέψεων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» αλλά και τον αποτυχημένο χειρισμό με το πρώτο χιόνι που έπεσε.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact