ΕΛΛΑΔΑ

Μπούρλος: Eχω δεχθεί δύο επιθέσεις για ένα νόμο στο ασφαλιστικό με τον οποίο διαφωνώ κάθετα

Για τη νέα εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του μίλησε ο εργατολόγος, Δημήτρης Μπούρλος.

Ο κ Μπούρλος σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 εξέφρασε την έκπληξή του λέγοντας: «Έχω δεχθεί δύο επιθέσεις για έναν νόμο στο ασφαλιστικό με τον οποίο διαφωνώ κάθετα. Αυτό είναι πρωτοφανές, είναι πρωτάκουστο».

«Είναι διατυπωμένες οι διαφωνίες μου, δεν είναι μετά τις επιθέσεις, είναι προ των επιθέσεων και προ της ψηφίσεως του νόμου. Τελικά, αυτό που νομοθετήθηκε στο ασφαλιστικό δεν είχε σχέση με το πόρισμα της επιτροπής Σοφών», συμπλήρωσε ο γνωστός εργατολόγος, ο οποίος έδωσε και λεπτομέρειες του συμβάντος.

«Είχαν τοποθετήσει έναν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του γραφείου, ευτυχώς προλάβαμε και σβήσαμε τη φωτιά πριν πάρει έκταση που θα μπορούσε να δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα και θα έθετε σε κίνδυνο και τη σωματική ακεραιότητα όλων όσοι ήταν μέσα στο γραφείο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact