ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζόλι: Το ποτό, τα ναρκωτικά και οι φήμες κακοποίησεις των παιδιών

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση του διαζυγίου του  Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζόλι, σοκ προκαλούν και  οι φήμες που έρχονται στο φως για την προσωπική τους ζώη και τα παιδιά τους.

Τα έξι παιδιά του ζευγαριού, οι Maddox, Pax, Zahara, Knox, Vivienne και Shiloh, αναφέρονται συχνά άλλωστε στις ξεχωριστές δηλώσεις του ζευγαριού για το χωρισμό τους, κάτι που προκάλεσε όργιο φημών ότι ήταν ένας βασικός λόγος πίσω από το διαζύγιο μετά από 12 χρόνια που είναι μαζί.

«Η Αντζελίνα θα κάνει πάντα ό,τι είναι προς το συμφέρον ώστε να φροντίζει τα παιδιά της», δήλωσε ο μανατζέρ της στο E! News.

«Είμαι πολύ λυπημένος από αυτό», σημειώνει από τη μεριά του ο Μπραντ Πιτ σε δήλωση που εξέδωσε, συμπληρώνοντας πάντως ότι «όμως αυτό που μετράει τώρα κατά κύριο λόγο είναι η ευτυχία των παιδιών μας».

Μόλις πέρσι, ο 52χρονος Μπραντ είχε παραδεχτεί ότι ήταν πιο σκληρός με τα παιδιά απ’ ό,τι η σύζυγός του.

«Εγώ είμαι (σ.σ. ο αυστηρός) με τα αγόρια. Τα κορίτσια δεν κάνουν αταξίες, κι έτσι δε χρειάζεται να είμαι (σ.σ. μαζί τους)», είχε δηλώσει.

Το Μάρτιο του 2012, η Αντζελίνα είχε δηλώσει: «Συνήθιζα να είμαι ο αυστηρότερος γονιός αλλά από τη γέννηση των διδύμων, ο Μπραντ έπρεπε να παίζει τον ‘κακό αστυνομικό’ συχνότερα. Εξαρτάται ακόμη για το ποιο παιδί μιλάμε… Νομίζω πως είμαι λίγο πιο κοντά στα κορίτσια, όμως αυτός τα κάνει πάντα να γελούν».

Ο Μπραντ είχε παραδεχτεί επίσης πως δεν ήταν πάντα σωστός πατέρας: «Όχι πως είμαι ένας απαράδεκτος γονιός, αλλά σίγουρα έχω κάνει λάθη κι έπρεπε να τα διορθώσω», είχε δηλώσει το 2011.

Σήμερα, η Αντζελίνα Τζόλι ζητά την επιμέλεια των παιδιών εν μέσω ισχυρισμών ότι ανησυχεί όλο και περισσότερο για τις πατρικές ικανότητες του ηθοποιού. Η κίνηση αυτή έγινε γνωστή όταν πηγές κοντά στην ηθοποιό μίλησαν ότι η Τζόλι είχε γίνει έξω φρενών με τον τρόπο που «ο Μπραντ ανέτρεφε τα παιδιά», προσθέτοντας ότι η ίδια «ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη με τις μεθόδους του». Επιπλέον, φήμες θέλουν την Τζόλι να έχει κουραστεί από τη χρήση κάνναβης και ενδεχομένως αλκοόλ, ένας συνδυασμός που η ίδια πιστεύει ότι οδηγεί σε «προβλήματα θυμού».

Οι φήμες κακοποίησεις

Η αστυνομία του Λος Άντζελες διέψευσε τις πληροφορίες αμερικανών μέσων ενημέρωσης σύμφωνα με τις οποίες οι αρχές διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ για επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, όπως τον κατηγορεί η μητέρα τους, η Αντζελίνα Τζολί.

“Στο σύστημά μας δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελία σε βάρος του Μπραντ Πιτ και δεν διεξάγουμε καμία έρευνα για αυτόν”, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Λορένσο Κεσάντα.

Η υπηρεσία κοινωνικών λειτουργών του δήμου της πόλης διέψευσαν επίσης ότι παρείχαν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποια έρευνα που αφορά τον Αμερικανό σταρ. “Σε αντίθεση με ό,τι δημοσιεύεται σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο μας δεν είπε σε κανέναν και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε κάποια έρευνα σε βάρος κάποιου συγκεκριμένου ατόμου” απάντησε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, ο Νιλ Ζάμβιλ, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση.

Ο Ζάμβιλ υπενθύμισε ότι η υπηρεσία δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ανακοινώσεις για τις έρευνες που διεξάγει.

Την πληροφορία για την αστυνομική έρευνα με αφορμή «σωματική και λεκτική βία»  κατά των παιδιών μέσα σε ιδιωτικό τζετ μετά την κατανάλωση αλκοόλ, μια μέρα ημέρα πριν η Τζολί πάρει την απόφαση να λήξει τον γάμο τους, δημοσιοποίησε η DailyMail

Σύμφωνα με τις καταγγελίες σε βάρος του, ο Πιτ μέθυσε εν πτήση και άρχισε να ουρλιάζει, ενώ στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο και προέβη σε σωματική βία.

Το TMZ, το οποίο αποκάλυψε πρώτο την είδηση του διαζυγίου Τζολί Πιτ, αναφέρει ότι το επεισόδιο, το οποίο έγινε την περασμένη Τετάρτη, ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που έκανε την Αντζελίνα Τζολί να πάρει την απόφασει και να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου για το καλό των παιδιών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πιτ ερευνάται από το LAPD και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ έχουν δώσει καταθέσεις, ενώ οι αρχές σχεδιάζουν να μιλήσουν και στα ίδια τα παιδιά.

Μια πηγή κοντά τον Πιτ είπε στο TMZ ότι o ηθοποιός βλέπει το θέμα με σοβαρότητα, αλλά τονίζει ότι «δεν υπέπεσε ποτέ σε κακοποίηση των παιδιών του».

Σύμφωνα με πηγές, ο Πιτ ήθελε να σώσει τον γάμο του και ήταν πρόθυμος να κάνει απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ωστόσο η αγωγή της Αντζελίνας τον πρόλαβε.

Η Τζολί προκάλεσε έκπληξη υποβάλλοντας την Δευτέρα αίτηση διαζυγίου και ζητώντας από το δικαστήριο να αναλάβει η ίδια την πλήρη επιμέλεια των παιδιών της. Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, κατηγορεί τον Πιτ για κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης αλλά και για ξεσπάσματα οργής. Τόσο ο TMZ όσο και το περιοδικό People ανέφεραν σήμερα ότι την περασμένη εβδομάδα ο 52χρονος ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε ένα από τα έξι παιδιά του, μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε την Αντζελίνα Τζολί να ζητήσει διαζύγιο μετά από 12 χρόνια κοινού βίου.

 

 

thetoc

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact