ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Mr Fresh: Η αγωνία για την επιβίωση, ο μισθός των 5.000 ευρώ, η Mercedes και η Porsche

Οι… δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του ο ιδιοκτήτης του Fresh Ηλίας Κρασσάς, καθως τα μηνιαία του έσοδα ανέρχονται σε μόλις 5.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 3.500 δίδονται στην τέως σύζυγο του, αναδείχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου!

Ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά βρέθηκε για ακόμη μια φορά τετ α τετ με την πρώην σύντροφό του στα δικαστήρια, μετά τις εκατέρωθεν αγωγές που έχουν ανταλλάξει με επίκεντρο τη μηνιαία διατροφή που καταβάλει ο επιχειρηματίας στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Η υπόθεση είναι ένας νέος πόλεμος των Ρόουζ. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι ανύπαρκτες. Παρά την προσπάθεια της προέδρου για συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, ο Mr Fresh ήταν ανένδοτος.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Ευαγγελίας Μπάρλα περιόρισε το ύψος της διατροφής από 4.326 που ζητούσε αρχικά στην αγωγή της σε 2.346 ευρώ. Ο εναγόμενος αρνήθηκε να συναινέσει υποστηρίζοντας πως τα ποσά έχουν εξοφληθεί και πως ήδη ο ίδιος καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα εξτρά, περίπου 3.500 ευρώ το μήνα…» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για οικονομικούς εκβιασμούς, με την Ευαγγελία Μπάρλα να ξεσπά.

«Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!», τόνισε, καταγγέλλοντας τον Ηλία Κρασσά για χειριστική συμπεριφορά.

Στη διαφορά του βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν πηγαίνουν στον μπαμπά τους, σε σχέση με όταν διαμένουν στο σπίτι με τη μαμά τους, αναφέρθηκε η αδελφή της Ευαγγελίας Μπάρλα καταθέτοντας στο δικαστήριο.

«Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με… ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν», τόνισε η μάρτυρας προσθέτοντας ότι ο Ηλίας Κρασσάς «τρώει ψάρι μόνο στην «Ιθάκη», διαθέτει πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα –μεταξύ των οποίων και αντίκες- και έχει σκάφος το οποίο, όπως μας έχει πει, δεν φαίνεται στα χαρτιά»!

Η μάρτυρας επισήμανε πως με τη συμπεριφορά του ο Κρασσάς θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

«Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του.

«Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα ή όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός»…», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας αναφερόμενη στη στάση του Mr Fresh, με την πλευρά του επιχειρηματία να αντιλέγει, υποστηρίζοντας ότι δεν του δόθηκε εγκαίρως ο λογαριασμός!

Μάλιστα η μάρτυρας υποστήριξε ότι ο επιχειρηματίας μειώνει την οικογένεια της Ευαγγελίας Μπάρλα στα παιδιά, με σχόλια όπως «ο παππούς σου καρφώνει τραπέζια»!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact