ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μύκονος: Ξεσήκωσαν το κοινό Ρέμος και Χούλιο Ιγκλέσιας !


Μέχρι και 1.000 ευρώ το άτομο για τα πρώτα τραπέζια! – Ενοχλημένος από το θορυβώδες κοινό ο θρυλικός Λατίνος τους ζητούσε σε έντονο ύφος να κάνουν ησυχία – Στη σκηνή και ο Μανώλης Κονταρός

Τι και αν την κάθε καρέκλα στα πρώτα τραπέζια-κύμα την κοστολογούσαν σε χρυσό; Οι θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου και του Χούλιο Ιγκλέσιας δεν έδειξαν να πτοούνται από το τσουχτερό για τα ελληνικά δεδομένα εισιτήριο των 1000 ευρώ (το άτομο στη πρώτη σειρά) και γέμισαν ασφυκτικά το μπιτς μπαρ-ρέστοραντ Nammos για να δουν από κοντά τους δυο καλλιτέχνες. Δυο χιλιάδες ευρώ τα τέσσερα άτομα για τα τραπέζια στη δεύτερη σειρά, ενώ 45 ευρώ πλήρωναν οι πελάτες το ποτό στο μπαρ.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, εκτός φυσικά από τους δυο τραγουδιστές, ήταν Τούρκοι, Ρουμάνοι, Λιβανέζοι και κάποιοι συμπατριώτες μας που έκαναν λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ με εκατοντάδες μπουκάλια ακριβής σαμπάνιας να χύνονται άσκοπα στο νερό της θάλασσας. Μέχρι και στα χέρια πιάστηκαν επειδή η μια παρέα έκρυβε τη θέα της άλλης με αποτέλεσμα να χρειαστεί ουκ ολίγες φορές η άμεση παρέμβαση των σεκιούριτι. Οι πιο θερμόαιμοι ειδικά που δεν έλεγαν να σταματήσουν να προκαλούν, τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αυστηρός στη σκηνή ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ίσως προς στιγμή να νόμιζε ότι βρίσκεται στο Ηρώδειο, ζητούσε συνεχώς και σε σε έντονο ύφος από τους αλλόφρονες από την κατανάλωση σαμπάνιας τουρίστες να κάνουν ησυχία για να μοιραστεί αναμνήσεις από την πολυετή του καριέρα. Ο Λατίνος καλλιτέχνης με τις περισσότερες από 300 εκατ. πωλήσεις δίσκων φάνηκε πως δεν ήταν συνηθισμένος σε μπρουτάλ τύπου συμπεριφορές και βάζοντας επιδεικτικά το δάχτυλο του στο στόμα ζητούσε από τους πελάτες των πρώτων τραπεζιών να μη μιλάνε δυνατά και κάνουν φασαρία

Σε κάποιο σημείο θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μέχρι και τις σεξουαλικές του επιδόσεις όταν ήταν πιο νέος, όπως εξήγησε. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «έκανε έρωτα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος κάθε συναυλίας» αποδεχόμενος την ταμπέλα του Λατίνου εραστή που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις ερωτικές του μπαλάντες και τα ερωτικά του κατορθώματα.

Μάλιστα ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στη σκηνή λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα ανοίγοντας τη συναυλία μέσα σε χειροκροτήματα. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί μια μικρή κοιλιά. Οι μπαλάντες του δεν φάνηκε να συγκινούν το κοινό ωσότου εμφανίστηκε στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος. Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί δυο φορές, όπως ήταν προγραμματισμένο, ξεσηκώνοντας το πλήθος, ειδικά όταν είπαν  το“My Way” του Φρανκ Σινάτρα. Ο Χούλιο Ιγκλέσιας παρέμεινε στη σκηνή του Nammos σχεδόν μια ώρα αφιερώνοντας στο κοινό του μερικές από τις πιο σημαντικές του επιτυχίες.

Τη σκυτάλη πήρε ο Έλληνας καλλιτέχνης ο οποίος τραγούδησε ασταμάτητα περίπου από τις 3 μέχρι τις 6 τα ξημερώματα, εν μέσω πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον κόλπο της Ψαρού προσφέροντας φαντασμαγορικό θέαμα σε συνδυασμό με τα φώτα από τα δεκάδες υπερπολυτελή γιοτ που είχαν αγκυροβολήσει ειδικά για την περίσταση. Κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνιση τους και κάποια κιβώτια με σαμπάνιες για να ακολουθήσει η άμεση παρέμβαση του τραγουδιστή. «Εγώ γι’ αυτές τις σαμπάνιες έδινε πέρυσι συνεντεύξεις για 20 μέρες» είπε από το μικρόφωνο ζητώντας την άμεση απόσυρση τους αφού πρώτα κεραστούν τα μέλη της μπάντας τους.

Συγκινητική η στιγμή προς το τέλος της βραδιάς όταν ανέβασε στη σκηνή τον Μανώλη Κονταρό πραγματοποιώντας μαζί δυο ανεπανάληπτα ντουέτα που ενθουσίασαν Έλληνες και ξένους. Μαζί τους ανέβηκε στη σκηνή και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact