ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πρόσωπα… χάνουν τον ύπνο τους!

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο καθώς τού αποδίδεται το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Οι έρευνες των αρχών έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες, με νέες καταθέσεις και μαρτυρίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συνθέτοντας το παζλ της υπόθεσης.

Κάθε μέρα που περνάει, συγκλονιστικά στοιχεία ρίχνουν φως στη σκοτεινή πλευρά του θεάτρου. Αυτή που κάποιοι άνθρωποι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρύψουν πίσω από τα φώτα των προβολέων και για πολλά χρόνια το κατάφερναν. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευτούν νεανικά όνειρα και φιλοδοξίες.

Κλοιός και για δεύτερο ηθοποιό

Στο μεταξύ, με τη βεντάλια των ερευνών να ανοίγει κι άλλο, οι αρχές στρέφονται και σε δεύτερο πασίγνωστο ηθοποιό, καθώς όλο και περισσότερα θύματα αποφασίζουν να μιλήσουν και να περιγράψουν βαριές εγκληματικές συμπεριφορές που υπέστησαν με βία και χωρίς συναίνεση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών χειρίζεται πλέον τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του Δημήτρη Ανθη, ο οποίος κατονόμασε ως θύτη του δικού του βιασμού το τρίτο πρόσωπο που ήταν παρών στον φερόμενο βιασμό του Ν.Σ. από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2005 και δεν έχει ακόμα παραγραφεί, αλλά κινδυνεύει να παραγραφεί σε μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να επισπευστεί η διαδικασία χαρακτηρίζοντας κατεπείγουσα την υπόθεση.

Ο 37χρονος ηθοποιός, που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες σε τηλεοπτικά σήριαλ με μεγάλη θεαματικότητα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact